Αλιάκμων Αιανής: Παραιτήθηκε ο Βασίλης Κοντός

Την παραίτησή του από την προεδρία του Αλιάκμονα Αιανής για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους , έκανε γνωστή στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας ο Βασίλης Κοντός .
 Ο κ. Κοντός σε  δηλώσεις στην σελίδα μας ανέφερε τα παρακάτω:  
“Βρέθηκα στη προεδρία της ομάδας με μοναδικό στόχο να βοηθήσω τον Αλιάκμων Αιανής.
Θεωρώ πως  φέτος πετύχαμε τους στόχους που είχαμε θέσει στην αρχή της σεζόν και με το παραπάνω.
Η ομάδα  παρέμεινε στην Α΄ κατηγορία, δημιουργήσαμε Ακαδημίες  αλλά πετύχαμε  και κάτι πρωτόγνωρο στην ιστορία του Αλιάκμονα , την συμμετοχή μας στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣ Κοζάνης.  

Αποχωρώντας από την θέση του προέδρου δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω τους παίκτες και τους προπονητές που οι περισσότεροι ξεπέρασαν τα όρια τους για να βοηθήσουν την ομάδα. Ευχαριστώ  επίσης και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου καθώς και τους παλαίμαχους της ομάδας.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλαθλο κόσμο που στήριξε την προσπάθεια μας .

Εύχομαι καλή επιτυχία από δω και πέρα  στην ομάδα του Αλιάκμονα Αιανής” 

Σχόλια

  1. αφου ολα ηταν "τελεια" γιατι παραιτειται ο κ. κοντος? και το μελλον της ομαδας ποιο ειναι? εκανε το γουστο του ενα χρονο και τωρα την παραταει στο ελεος της?τοσο διηρκησε η αγαπη και το παθος του για τον αλιακμων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. giati diloneis paraitisi kirie konte e???? mipos epeidei exeis kanei lathei oli tin xronia k tin kaneis tora apo proedros afou i omada paremeinei,pige teliko kipellou giati ola auta? kati exeis kanei mesa stin xronia k den sinexizeis....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.