ΑΓΣ Καστοριά: Αποφασίζουν τα μέλη στη Γενική Συνέλευση

Φωνή λαού, οργή Θεού λέει μια λαϊκή ρήση που βρίσκει και πλήρη εφαρμογή στη περίπτωση του τέως προέδρου ενόψει της επερχόμενης Γενικής Συνέλευσης του ιστορικού σωματείου.
Την στιγμή που προκαλεί τεράστια ερωτηματικά πως ο άνθρωπος που καταχρέωσε το σύλλογο, έδιωξε τόσο και τόσο κόσμο από το γήπεδο, επιδιώκει να αναμιχθεί ξανά με τα κοινά του συλλόγου, το πλέον τραγελαφικό έγκειται στο γεγονός πως συνεχίζει με την ίδια ευκολία και άνεση να διαδίδει άνευ προηγουμένου ψέματα,  πιστεύοντας πως θα ζήσει και 4ο σερί χρόνο από την ομάδα!

Αυτή τη φορά όμως τα δείγματα γραφής είναι ξεκάθαρα και το γεγονός αυτό οφείλουν να το αναγνωρίσουν όλοι όσοι βρίσκονται κοντά στο σύλλογο.

Αυτή τη φορά ο κόσμος (μέλη και συνδρομητές) δεν είναι αμέτοχος, αλλά αντίθετα έχει το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί για την επόμενη μέρα, εφόσον αυτό θα προκύψει όπως όλα δείχνουν μέσω εκλογικής διαδικασίας.

Δίνοντας ψήφο στη διοίκηση Ουσταμπασίδη ο καθείς γίνεται συνένοχος στο έγκλημα που συντελείται. Και αν για ακόμη μια φορά υπερισχύσει η εν λόγω κατάσταση, τότε κανείς δε θα πρέπει να απορεί για τη πλήρη απαξίωση και τις εικόνες ντροπής και θλίψης, που έχουν δυστυχώς μετατραπεί σε συχνό φαινόμενο, για το παλαι πότε καμάρι, πρότυπο επαρχιακής ομάδας και ενδοξότερο σωματείο ολόκληρης της Δυτικής Μακεδονίας.

Ευχή του κάθε υγιώς σκεπτόμενου φιλάθλου είναι να βρεθούν κάποια άτομα που δε θα προσδοκούν να ζουν από το σύλλογο, αλλά απεναντίας θα ζήσουν για την ομάδα και μέσα από την αφοσίωση, την ανιδιοτελή αγάπη και το μεράκι τους θα διώξουν όλες τις αρρώστιες του πρόσφατου παρελθόντος, θέτοντας ταυτόχρονα τις στερεές βάσεις προκειμένου η ομάδα να αναγεννηθεί από τις στάχτες της και να σαλπάρει ξανά προς τις επιτυχίες!