ΓΣ Κοζάνης: Πήραμε μέρος στο Τουρνουά Μίνι στα Γρεβενά Κέρδος οι εμπειρίες και η χαρά των παιδιών μας

*Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Επιτέλους   θα ασχοληθούμε   σχετικά  με  το τουρνουά μίνι που λάβαμε μέρος στα Γρεβενά. Πέρασε ένας μήνας από τη μέρα που έλαβε μέρος η ομάδα μας στο μίνι τουρνουά των Γρεβενών.
Όλο αυτό το διάστημα υπήρχαν πολλά που έγιναν ενδιάμεσα και μας ανάγκασαν να καθυστερήσουμε την δημοσιοποίηση αυτής μας της συμμετοχής. Όμως αισθανόμαστε την ανάγκη έστω και αργά να αναφερθούμε σε αυτό το τουρνουά γιατί το οφείλουμε στα παιδιά μας που πήραν μέρος αλλά και στους γονείς τους που μας τα εμπιστεύονται.

*Σχετικά από νωρίς είχαμε αποφασίσει να λάβει μέρος η ομάδα μας στο εν λόγω τουρνουά. Ένα μήνα πριν είχαμε στείλει τη συμμετοχή του συλλόγου μας στην ΕΣΠΕΜ. Υπεύθυνοι προπονητές ο Δ.Τιτέλης και η Μ.Ματσαρίδου. Αυτοί οι δύο μαζί με τα κορίτσια των ακαδημιών και των παγκορασίδων ήταν που έφεραν σε πέρας την αποστολή τους. Γιατί σαν αποστολή αντιμετωπίζουμε εμείς κάθε συμμετοχή της ομάδας σε οποιαδήποτε  αθλητική εκδήλωση γίνεται και φορούν τις φανέλες με το σήμα του Γ.Σ.Κοζάνης.


*Τα συμπεράσματα μας για το Τουρνουά Μίνι που πραγματοποιήθηκε στα Γρεβενά σύμφωνα με όσα μάθαμε από τα παιδιά και τους γονείς τους, είναι  θετικά.
Βέβαια υπάρχουν και κάποιες  γκρίνιες, από ανθρώπους μας που ασφαλώς θα ήθελαν -και καλώς -να ήταν όλα πιο προσεγμένα, να λειτουργούσαν όλα στην εντέλεια και να μη χρειαζόταν να βρίσκονται πάνω από το κεφάλι των υπευθύνων της γραμματείας προκειμένου να προγραμματιστούν τα επόμενα παιχνίδια. Επρόκειτο βέβαια για μια διοργάνωση με 118 ομάδες των 3 αθλητριών και συνολικά 354 παιδιά που έλαβαν μέρος σε αυτούς. Εμείς ως Διοίκηση του Γ.Σ.Κοζάνης ευχαριστούμε τους διοργανωτές για την φιλοξενία και δηλώνουμε ότι το ίδιο θερμή θα είναι και η δική μας φιλοξενία όταν θα διοργανώσουμε παρόμοιο τουρνουά και θα συμμετέχουν σε αυτό με τις ομάδες τους.

*Στο τουρνουά των Γρεβενών έλαβαν μέρος οι εξής σύλλογοι: Γυμναστικός Σύλλογος  Κοζάνης,  ΑΠ Καστοριάς,  Ηρακλής Ιωαννίνων, Πήγασος Κοζάνης, Πάνθηρες Κοζάνης,  Αρίων Πτολεμαΐδας, Αριστέας Φιλώτα Φλώρινας, ΓΣ Δεσκάτης, Αστέρας Γρεβενών, και φυσικά ο διοργανωτής σύλλογος Γυμναστικός Σύλλογος Γρεβενών. Νομίζουμε με βάση όσα είδαμε την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 ότι το μεράκι και η οργάνωση των ανθρώπων του Γ.Σ.Γρεβενών και κυρίως των κ.κ. Ι.Τόλιου (Πρόεδρος)  και Κ.Κυριάκου (Γενικός Γραμματέας), ήταν από τα πρώτα που μέτρησαν στα θετικά για να βγει αυτή η τεράστια από άποψη συμμετοχών διοργάνωση.

* Εκ μέρους της ομάδας μας, αρχηγός αποστολής ήταν ο Γ. Βασιλειάδης, ταμίας του Δ.Σ. ενώ το παρών έδωσαν και ο Πρόεδρος κ. Δ. Παφίλης και το μέλος του Δ.Σ. κ. Δ. Τσιόπουλος. Επίσης στην εκδήλωση αυτή γνωρίσαμε κι έναν πρώην πρόεδρο του Γ.Σ.Γρεβενών τον κ. Κ.Ταταρίδη τέως βουλευτή που είχε πολλά να διηγηθεί από το ένδοξο παρελθόν και την ιστορία του Συλλόγου του αλλά και στους δεσμούς φιλίας που συνδέουν το δικό τους σύλλογο με τον δικό μας.

*Είχαμε επίσης την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τους Ομοσπονδιακούς Προπονητές κ.κ. Καλμαζίδη, Φλώρο, Γιαμακίδη, αλλά και το μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ κ. Χ.Βογιατζή.

*Ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά  τους γονείς των παιδιών μας που ήταν, σε ποσοστό 100% ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ και μας συγκίνησαν με τα εγκώμια, τα καλά λόγια και την απόλυτη συνεργασία τους αφού μπορεί στο Σύλλογό μας τα παιδιά τους να μαθαίνουν βόλεϊ, όμως και η δική τους συμμετοχή στα διάφορα τουρνουά και στους αγώνες των παιδιών τους είναι για μας τίτλος τιμής. Να΄ναι όλοι οι γονείς καλά και να καμαρώνουν τα παιδάκια τους μέσα στο γήπεδο, με την αγάπη και την αφοσίωση αλλά και τη φροντίδα που όλοι σαν Διοίκηση, αλλά και σαν προπονητές έχουμε, κυρίως για τα μικρά  που μας εμπιστεύονται και τα προσέχουμε σαν τα μάτια και τη ζωή μας.

*Αγάπη κι εκτίμηση λοιπόν νιώθουμε ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ του Συλλόγου μας και μπράβο σε όσους  έδωσαν το παρών τους στο τελευταίο τουρνουά αυτής της περιόδου και έζησαν μία γιορτή αθλητισμού. Τα παιδιά του Συλλόγου μας  θα έχουν και από αυτό το Τουρνουά όμορφες αναμνήσεις.  Επίσης, προφανώς, δε μας ενδιαφέρει το ανταγωνιστικό μέρος. Για αυτό δεν κρατούσαμε σκορ, γι αυτό δεν κάναμε κριτική σε κανένα παιδί ακόμα και των αντίπαλων ομάδων αλλά κρατήσαμε από αυτό το τουρνουά τις καλύτερες αναμνήσεις και τις χαρούμενες φωνές και τα γέλια των παιδιών που συμμετείχαν με όποια ομάδα κι αν αγωνίστηκαν.

* Κατά τη διάρκεια του τουρνουά η Διοίκηση του Γ.Σ. Γρεβενών απένειμε σε όλους τους εκπροσώπους των παρευρισκόμενων ομάδων διπλώματα συμμετοχής για να μείνουν και έμπρακτα οι αναμνήσεις ζωντανές.

* Μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά το Δ.Σ. του γηπεδούχου σωματείου δεξιώθηκε τους εκπρόσωπους των συλλόγων που φιλοξενήθηκαν στη γιορτή αυτή.
Παραβρέθηκαν οι: Τόλιος, Κυριάκου, Μέμτσας, Καλμαζίδης της Εθνικής Γυναικών, Φλώρος εκλέκτορας της Εθνικής Παγκορασίδων, Γιαμακίδης της Εθνικής Παίδων, Βογιατζής, Ταταρίδης, από άλλους συλλόγους ο κ. Πέτκος, από το Σύλλογό μας οι κ.κ. Παφίλης, Τσιόπουλος, οι προπονήτριες Νάκα και Κολοβού, οι αντιπεριφερειάρχες Καναβός, Σημανδράκος, αλλά και οι αθλήτριες Γάτου (Ιωνικός), Πασσιά (Παναξιακός), Κατσαντώνη (ΑΕΚ)


Δελτίο τύπου Γ.Σ. Κοζάνης

Σχόλια