Η ΑΕΚ νικήτρια του 19ου τουρνουά “ΤΕΛΗΣ ΔΑΪΡΟΥΣΗΣ” | φωτο

Η Α.Ε. Κοζάνης αναδείχθηκε νικήτρια του (19ου συνεχόμενου) Τουρνουά Ποδοσφαίρου που γίνεται ετήσια στην μνήμη του παλιού ποδοσφαιριστή και προέδρου της Τέλη Δαϊρούση.

Οι κιτρινόμαυροι κατάφεραν να πάρουν το κύπελλο, αν και αγωνίζονται μία κατηγορία παρακάτω από την Κοζάνη και τον Εορδαϊκό, χωρίς μάλιστα να δεχθούν γκολ στα δύο σαρανταπεντάλεπτα που αγωνίστηκαν απέναντι στους θεωρητικά ανώτερους αντιπάλους τους.
Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη με 0-0 στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο του τουρνουά απέναντι στον Εορδαϊκό σ’ ένα αμφίρροπο παιχνίδι ενώ οι κιτρινόμαυροι έκλεισαν το τουρνουά με νίκη με 2-0 επί της Κοζάνης.
Ενδιάμεσα, στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο, η Κοζάνη ανώτερη νίκησε μάλλον εύκολα με 2-0 τον Εορδαϊκό που δεν απείλησε καθόλου τους ερυθρόλευκους.
Η Κοζάνη πήρε την δεύτερη θέση του τουρνουά ενώ ο Εορδαϊκός τερμάτισε τρίτος χωρίς να σκοράρει.
 
ΑΕ Κοζάνης 



Τα σαρανταπεντάλεπτα:
Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ – ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ 2007 0-0

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Δουλγερίδης): Καραλίγκας, Τοπαλίδης, Κουμπούρας, Μαντζώλας, Σαριόγλου, Ποζίδης, Μπαλίτσας, Νάννος, Σαμαράς, Καραγεώργος, Τσαρσιταλίδης.
Αγωνίστηκαν και οι Καρανάνος, Κασαπίδης, Ιωαννίδης, Ν. Κουμπούρας, Παναγιωτίδης, Παπαγεωργόπουλος, Τζικανούλας, Τζοΐτης.

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ (Σιαπανίδης): Καραπακλίδης, Π. Ακριτίδης, Βλαδίκας, Ρωσσίδης, Φράγκος, Χ. Ακριτίδης, Καλογιαννίδης, Σάκκος, Κωστικίδης, Φίλκας (30′ Αμπατζίδης), Τσέλα.

Εορδαϊκός

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ – ΚΟΖΑΝΗ 0-2
Καλές εντυπώσεις άφησε η Κοζάνη που πήρε την νίκη με γκολ του Γιάννη Τσικόπουλου με ατομική προσπάθεια στο 12′ και με φάουλ του Νίκου Τραυλού στο 30′.
Αντίθετα ο Εορδαϊκός δεν φάνηκε επιθετικά.

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ (Σιαπανίδης): Β. Παπαδόπουλος, Π. Ακριτίδης (15′ Εμμ. Χαραλαμπίδης), Βλαδίκας (15′ Συμεωνίδης), Ρωσσίδης (15′ Λιάμης), Φράγκος (15′ Σαββίδης), Χ. Ακριτίδης (15′ Αμαραντίδης), Καλογιαννίδης (15′ Μπίκος), Σάκκος (15′ Σερσέμης), Κωστικίδης (15′ Μαυροματίδης), Αμπατζίδης, Τσέλα (Χ. Χαραλαμπίδης).

ΚΟΖΑΝΗ (Προβίδας): Νομικός, Ηλίας, Ντέρος, Τάχιας, Αλιατίδης, Ηλ. Τσικόπουλος, Γιάννης Τσικόπουλος, Τσαγκαλίδης, Τζιάλλας, Τραυλός, Ζαχαριουδάκης.

Κοζάνη 

ΚΟΖΑΝΗ – Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ 0-2
Η Α.Ε. Κοζάνης, παίζοντας πειθαρχημένα σε όλο το σαρανταπεντάλεπτο, αιφνιδίασε την Κοζάνη και πήρε την νίκη με 2-0 και μαζί και το τρόπαιο του νικητή του τουρνουά.
Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 20′ μετά από μπαλιά του Ποζίδη στον Κώστα Νάννο που πρόλαβε την έξοδο του Νομικού και πέρασε τη μπάλα από πάνω του με κατάληξη τα δίχτυα.
Στο 35′ η ΑΕΚ σημείωσε το 2-0 μετά από σέντρα του Τζοΐτη και εύστοχο πλασέ του Παύλου Σαμαρά στο πρώτο δοκάρι.

ΚΟΖΑΝΗ (Προβίδας): Νομικός (35′ Παπανικολάου), Ηλίας (20′ Ευθυμιάδης), Πασχάλης, Τάχιας, Ηλ. Τσικόπουλος (20′ Μπιμπίρης), Γιάννης Τσικόπουλος, Τσαγκαλίδης (15′ Μυροφορίδης), Χριστοφορίδης, Ρέββας, Τραυλός, Ζαχαριουδάκης (30′ Μάγγος).

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Δουλγερίδης): Καραλίγκας, Τοπαλίδης, Κουμπούρας, Μαντζώλας, Σαριόγλου, Ποζίδης, Μπαλίτσας, Νάννος, Σαμαράς, Καραγεώργος, Τσαρσιταλίδης.
Αγωνίστηκαν και οι Καρανάνος, Ιωαννίδης, Κασαπίδης, Ν. Κουμπούρας, Παναγιωτίδης, Παπαγεωργόπουλος, Τζικανούλας, Τζοΐτης.

Διαιτητές: Γ. Σουλίδης, Κωνσταντινίδης, Χατζής.

http://aekozanis.gr.  Επιμέλεια :Κώστας Τσιώρας 







Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.