Φιλικό: Βελβεντό -Μακεδονικός Κοζάνης 2-1 | φωτο

Είχε την ουσία το Βελβεντό είχε την  αστοχία και την ατυχία ο Μακεδονικός 

Η ουσία στο ποδόσφαιρο είναι τα γκολ , αυτά  πέτυχε  το Βελβεντό στο φιλικό παιχνίδι με τον Μακεδονικό και πήρε την φιλική νίκη με 2-1 αφού εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν. 

Οι γηπεδούχοι παρουσίασαν ένα ομοιογενές δυνατό σύνολο και η σφραγίδα΄του Χάρη Βοριαζίδη στην εικόνα της ομάδας αρχίζει να φαίνεται από αγώνα σε αγώνα όλο και πιο πολύ.
Από την  άλλη ο Μακεδονικός πολύ βελτιωμένος σε σύγκριση με τα δύο προηγούμενα φιλικά παιχνίδια είχε καλή κυκλοφορία και κατοχή της μπάλας ,δημιούργησε πολλές ευκαιρίες  αλλά φάνηκε άστοχος -άτυχος  και απρόσεκτος στην τελική προσπάθεια .  
Ο Τάκης Καραθανάσης παρά την ήττα και τις πολλές χαμένες ευκαιρίες  έμεινε σε γενικές γραμμές   ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας  του. 
Στα αξιοσημείωτα η  επανεμφάνιση   του Γιώργου Κιβρακίδη που πάτησε χόρτο μετά από εννιά μήνες  και αγωνίστηκε για 25΄περίπου. 
Αν και ανέτοιμος και σφιγμένος, με την απόδοσή του άφησε  πολλές υποσχέσεις. 
Εξάλλου  η  ποδοσφαιρική αξία του Κιβρακίδη είναι γνωστή και σίγουρα με την εμπειρία του θα βοηθήσει  την ομάδα του Μακεδονικού 

Τα γκολ για ο Βελβεντό πέτυχαν οι Πιστόλας και Τσαουσίδης για τον Μακεδονικό ο Αντωνόπουλος.  Δοκάρι για το Βελβεντό  με  τον Ταΐρη.

ΑΣ Βελβεντό (Βοριαζίδης): Πατουλίδης, Τσιάμης , Σαμαράς, Γκίκας, Τσέλλα, Πιστόλας, Ευαγγέλου, Ρωμνιόζογλου, Ταίρης, Χάνι, Αναστασίου. 
Έπαιξαν και οι Διβικέλης, Τέττος, Αθανασιάδης, Τσαουσίδης, Παπαστέργιος, Μυλωνάς. 

Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης): Πάντος, Χαρισίου, Πιλικίδης Αργ. , Πιλικίδης Στ., Αντωνόπουλος, Αργυρόπουλος, Γκούμας, Καλτσούνης, Ματούλας, Ζαχαριάδης, Κουτούλα. 
Έπαιξαν και οι Παπαδόπουλος Π, Θωμαΐδης, Τσαβδαρίδης, Φωλίνας, Νικολάου, Ζιαζιάς ,  Παπαδημητρίου, Κιβρακίδης