Η Ζωή Σούλιου αναλαμβάνει τις ακαδημίες του Γ.Σ. Κοζάνης

Ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Κοζάνης κ. Παφίλης με τη νέα προπονήτρια των Ακαδημιών Ζωή Σούλιου 
Την έναρξη της συνεργασίας με την γυμνάστρια Ζωή Σούλιου  ανακοινώνει η διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης.
Η Ζωή Σούλιου ήταν στον σχεδιασμό των ανθρώπων της Διοίκησης από τις αρχές Ιουλίου όταν με ενέργειες του Αντιπρόεδρου του Γ.Σ.Κοζάνης Γ.Ντέρου έγινε η πρώτη προσέγγιση. Όμως η έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών επισημοποιήθηκε σε συνάντηση που έγινε με παρόντες εκ μέρους της Διοίκησης των Δ.Παφίλη (Πρόεδρος) και Δ.Τσιόπουλου (μέλος του Δ.Σ.) και της νεαρής γυμνάστριας.

Στην οικογένεια λοιπόν του Γ.Σ.Κοζάνης θα βρίσκεται από την νέα χρονιά 2015-16, η γυμνάστρια Ζωή Σούλιου που θα αναλάβει την εκγύμναση των τμημάτων υποδομής. Την  γυμνάστρια που αναλαμβάνει τις Ακαδημίες του Συλλόγου μας την καλωσορίζουμε και ευχόμαστε να μεταδώσει στις μικρές αθλήτριες  όχι μόνο τις πρώτες απαραίτητες γνώσεις για να ενσωματωθούν στο βόλεϊ, αλλά κυρίως αρχές και αξίες που συμβαδίζουν με την ιδιαίτερη φιλοσοφία του σωματείου μας ώστε τα κορίτσια μας να γίνουν ολοκληρωμένες προσωπικότητες.

Η Διοίκηση του Δ.Παφίλη θα δώσει στη φετινή περίοδο ιδιαίτερη βαρύτητα στα τμήματα υποδομής κι αυτό αποτελεί δέσμευση. Μπορούμε ως Σύλλογος, αλλά και πρέπει να προσελκύσουμε πολλά μικρά κοριτσάκια στο βόλεϊ. Το οφείλουμε και στις ιστορικές καταβολές του Γ.Σ.Κοζάνης, αλλά και στην αγωνιστική συνέχεια. Το βόλει είναι ιδανικό για τα κορίτσια. Συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του ομαδικού αθλήματος, για το οποίο είναι αναγκαία η πειθαρχία κι η συνεργασία αφού πρώτα μάθει βέβαια το παιδί να παίζει, με τη χάρη,  την κίνηση, τον ρυθμό. 

Για όλα  αυτά και για  πολλά άλλα ακόμα η διοίκηση επενδύει στη φρέσκια παρουσία της Ζωής Σούλιου που θα είναι υπεύθυνη για τις μικρές αθλήτριες, παλιές αλλά και καινούργιες που θα έρθουν κοντά μας.

Η φετινή σεζόν για τις Ακαδημίες αναμένεται να ξεκινήσει μόλις ο Δήμος Κοζάνης ανοίξει τα γυμναστήρια και μας παραχωρήσει ώρες σε αυτά για να γίνει και η αναγκαία κατανομή και το μοίρασμα στα διάφορα τμήματα. Τις επόμενες ημέρες ο Πρόεδρος θα συστήσει τη Ζωή στους άλλους δύο προπονητές μας, Δ.Τιτέλη και Μ.Ματσαρίδου γιατί η συνεργασία των τριών πρέπει να είναι ενταγμένη στη γενικότερη φιλοσοφία της ομάδας.

Η Ζωή Σούλιου είναι 26 ετών και είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ  Θεσσαλονίκης.
Δελτίο Τύπου Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχόλια