Πρώτη για τις Ελπίδες ΑΕΚ | φωτο

Την “πρώτη” τους πραγματοποιήσαν οι Ελπίδες της Α.Ε. Κοζάνης την Παρασκευή 7-8-2015 στο Στρατιωτικό Γήπεδο Κοζάνης εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2015-16.


Η επιτυχημένη “τριπλέτα”, που την περασμένη σαιζόν οδήγησε τις Ελπίδες στην άνοδο στην Β’ Κατηγορία, ο Κώστας Βεληντσιάης (πρόεδρος), ο  Λεωνίδας Βαχτσεβάνος (γενικός αρχηγός) κι ο Σωτήρης Σαμαράς (προπονητής), υποδέχθηκαν στο γήπεδο τους παίκτες και μετά τις καθιερωμένες ομιλίες οι νεαροί κιτρινόμαυροι έκαναν την πρώτη προπόνηση της νέας σαιζόν.

Την φετινή σαιζόν  “ανέβηκαν” τρεις παίκτες από τις Ελπίδες στην Α.Ε. Κοζάνης, ο Δημήτρης Κασαπίδης, ο Δημήτρης Αβραμίδης και ο Παναγιώτης Αρνίδης (που πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στους Ακρίτες).

Αντίθετα. εννέα παίκτες γεννημένοι το 2000 “ανέβηκαν” από το Παιδικό Τμήμα της Ακαδημίας στις Ελπίδες ΑΕΚ, συνεχίζοντας έτσι την παράδοση της “αλυσίδας” μεταξύ των ομάδων του συλλόγου.

Οι προπονήσεις από δω και πέρα θα είναι σχεδόν καθημερινές για τις Ελπίδες που την άλλη εβδομάδα μάλιστα θα δώσουν και το πρώτο τους φιλικό στην Ν. Χαραυγή με τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο (12-8-2015).









Σχόλια