ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ

Η Ζωή Σούλιου προπονήτρια των
Ακαδημιών του Γ.Σ.Κοζάνης

Μετρούν ήδη δύο εβδομάδες που ξεκίνησαν οι ακαδημίες μας του Γ.Σ.Κοζάνης υπό την καθοδήγηση της νέας γυμνάστριας Ζωής Σούλιου. Οι ηλικίες των κοριτσιών που γυμνάζονται υπό τη σκέπη μας είναι από 8-11 ετών.

 Στόχος της Ακαδημίας μας είναι το παιδί να αγαπήσει τον αθλητισμό και φυσικά το βόλεϊ και να μάθει τις αξίες μέσα από τις αθλητικές δράσεις παιδαγωγικές αρχές και αντιλήψεις, που θα το  ακολουθήσουν σε όλη τη ζωή, ώστε να γίνει ενεργό μέλος της κοινωνίας. Σε συνδυασμό, λοιπό, με το αγωνιστικό κομμάτι οι ακαδημίες του συλλόγου διαπλάθουν αθλητές και χαρακτήρες.
 

Μέσα από πολλά και ποικίλα τουρνουά στα οποία συμμετέχουμε τα κορίτσια του Γυμναστικού γεμίζουν με παραστάσεις και κοινωνικοποίηση. Και φέτος, λοιπόν, αυτή η πετυχημένη  συνταγή θα είναι η ίδια. Για αυτό άλλωστε έγινε και η επιλογή της προπονήτριας που είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ πολύ απλά γιατί πρέπει να ακολουθούνται κάποιοι  απαράβατοι για εμάς κανόνες αφού θέλουμε να είναι ταυτόχρονα και προπονήτρια και παιδαγωγός.
Ο Γ.Βασιλειάδης έφορος Ακαδημιών
και ταμίας του Δ.Σ. του Γ.Σ.Κοζάνης 

Εξάλλου όπως είναι γνωστό το  βόλει είναι ιδανικό σπορ για τα κορίτσια. Συνδυάζει την πειθαρχία μαζί με τη συνεργασία με τα άλλα κορίτσια που κι αυτά βρίσκονται στον ίδιο χώρο στο ίδιο άθλημα. Επειδή ωστόσο το  βόλει απαιτεί  υπομονή, επιμονή και πολλή δουλειά, κάθε κοριτσάκι οριοθετεί από μόνο του τις φιλοδοξίες του σχετικά με το πόσο ψηλά θέλει να φτάσει.

Έφορος και υπεύθυνος για το τμήμα των ακαδημιών είναι ο ταμίας του Δ.Σ. κ. Γιώργος Βασιλειάδης που μοχθεί καθημερινά, για την καλύτερη λειτουργία των δύο μέχρι στιγμής τμημάτων.
Δελτίο Τύπου Γ.Σ.Κοζάνης


Σχόλια

  1. ΤΙ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΤΙ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ , ίσως κάπως έτσι να σκέφθηκαν εκεί στον Γυμναστικό και προτίμησαν αθλήτρια και ταυτόχρονα προπονήτρια άλλου συλλόγου, άλλου αθλήματος (Χάντ Μπωλ), να επανδρώσει τις ακαδημίες του συλλόγου για να μάθουν τα παιδιά βόλεϊ (όπως λένε) το οποίο είναι ιδανικό για τα κορίτσια. Ναι θα ήταν ιδανικό αν προσλαμβάνατε και πτυχιούχο ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα το βόλεϊ η άτομο να έπαιξε βόλεϊ και όχι να παίζει η να είναι προπονήτρια Χάντ Μπωλ. Αν η προπονήτρια σας σήμερα πάει σε κάποιο σχολείο της Κοζάνης για να φέρει παιδιά στα τμήματα των ακαδημιών, αναρωτηθήκατε ποτέ που θα τα προωθήσει ; Όταν έχει αγώνες (γιατί είναι αθλήτρια) ποιος θα προπονεί τις ακαδημίες; Ψιλά γράμματα για εσάς .
    Λύσεις υπήρχαν αλλά αποδείξατε ότι δεν θέλετε να βοηθήσετε τα δικά σας παιδιά αλλά αθλήτριες άλλων συλλόγων και άλλου αθλήματος. Θα σας ενοχλούσε η πρόσληψη της αθλήτριας σας Βαρέκα που και σήμερα αγωνίζεται στις γυναίκες (πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ), η της Μπηλιώνη (αρχηγός της περσινής ομάδας), που δυστυχώς αηδιασμένη από την κατάσταση στον σύλλογο ζήτησε και πήρε μετεγγραφή σε σύλλογο της περιοχής (κάνει όμως προπόνηση με τον Σύλλογό σας) και τελευταία μια αθλήτρια που τελείωσε της σπουδές της (Δραγουμάνου), δεν την κρατήσατε στην ομάδα γιατί ο πατέρας της ήταν αντιπολίτευση. Ούτε κουβέντα με την αθλήτρια . Θα σας πείραζε να βοηθήσει την γυναικεία ομάδα και σίγουρα η άνοδος στην Α2 Εθνική θα ήταν γεγονός. Αλλά δεν σας ενδιαφέρει ούτε η άνοδος ούτε τα δικά σας παιδιά που τελειώνουν τις σπουδές τους να βοηθήσουν τον σύλλογό σας αλλά προτιμάτε παιδιά άλλων συλλόγων και ότι χειρότερο άλλου αθλήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΩ ΠΩ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟΔΟΙΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.