Γ’ ΕΠΣΚ: ΑΕ Καισαρειάς – Κηπου – Σπάρτου – Ελπίδες Ελλησπόντου 1-3

Χαμένο πέναλτι και πολλές χαμένες ευκαιρίες για την ομάδα του Ελλησπόντου.
Ο Ελλήσποντος κυρίαρχος του παιχνιδιού από το ξεκίνημα του αγώνα άνοιξε το σκορ στο 15' με τoν  Β. Βασιλειάδη μετά από την πολύ ωραία ενέργεια του Ν. Μεντεσίδη από τα δεξιά και σέντρα στην μικρή περιοχή όπου σε σωστή θέση ο επερχόμενος μέσο επιθετικός του Ελλησπόντου με πλασέ ανοίγει το σκορ γράφοντας το 0-1. 

Στο 20' η μπάλα χτυπάει στο χέρι του ποδοσφαιριστή της Καισαρειάς μέσα στην περιοχή .
Πολύ κοντά ο διαιτητής του αγώνα Σουλίδης Ε. καταλογίζει  την παράβαση και πέναλτι για τον Ελλήσποντο το οποίο αναλαμβάνει να χτυπήσει ο Ν. Περισανίδης . Ο Κουτσογιωργόπουλος πέφτει όμως  και αποκρούει.

Στο 30' η πρώτη φάση για την Καισαρειά. Ο Ντίνας από αριστερά μπαίνει στην μεγάλη περιοχή  τον ανατρέπει ο γκολκίπερ του Ελλησπόντου Κ. Τεντζογλίδης και  πέναλτι αυτή την φορά για την ομάδα της Καισαρειάς. Ο  Γ. Σκουτελας το εκτελεί εύστοχα και φέρνει το ματς στα ίσια 1-1.

Στο 70' ωραία ενέργεια του Ηλ.Ποσινακίδη   από τα αριστερά,  βγάζει την σέντρα στην μεγάλη περιοχή και  ο επερχόμενος Χ.Παταρίδης σουτάρει και γράφει το 1-2 για την ομάδα του Ελλησπόντου.

Στο 75' μπαλιά του Κ. Τσαβδαρίδη  στον Τ. Κουβρακίδη που έξω από την μεγάλη περιοχή πιάνει ένα δυνατό σουτ και  δεν αφήνει κανένα περιθώριο στων γκολκίπερ της Καισαρειάς ,γράφοντας και το τελικό σκορ του παιχνιδιού 1-3.

Η ομάδα του Ελλησπόντου εύχεται καλή πορεία στην ομάδα της Καισαρειάς - Κήπου - Σπάρτου.


Ρεπορτάζ Γιάννης . Κ

Σχόλια