ΓΣ Κοζάνης – τμήμα Γυναικών ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Δημήτρης Τιτέλης
Ξεκινά την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 τις επίσημες υποχρεώσεις του για φέτος το τμήμα Γυναικών με το παιχνίδι Κυπέλλου. Ο αγώνας που θα οδηγήσει την ομάδα μας στον ημιτελικό γίνεται εκτός έδρας στην Καστοριά και είναι νοκ άουτ.


Αν και ο προπονητής μας Δ.Τιτέλης έχει ξεκινήσει από νωρίς την προετοιμασία και το δέσιμο της νέας φετινής ομάδας δεν παύει να είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό της Κυριακής.
Αλλά αν η ομάδα μας αγωνιστεί με αυταπάρνηση και πίστη στις δυνατότητές της όλα γίνονται. Από πλευράς μας προτιμούμε να κρατάμε χαμηλούς τόνους αφού σε αυτή την περίοδο όλες οι ομάδες ακόμα μοντάρονται και δεν μπορεί κανείς να προεξοφλήσει το οποιοδήποτε αποτέλεσμα.

Πάντως οι οπαδοί της ομάδας μας που θα ακολουθήσουν την αποστολή θα δείξουν ότι ο Γυμναστικός έχει αλλάξει επίπεδο. Όλοι μαζί θα χειροκροτήσουμε  όλα τα κορίτσια.  Θα δημιουργήσουμε έστω και εκτός έδρας ατμόσφαιρα πολιτισμού και θα δείξουμε γιατί το γυναικείο  βόλεϊ έχει μέλλον.

Θα ενθαρρύνουμε την προσπάθεια της ΕΣΠΕΜ που διοργανώνει το Κύπελλο.
Μπορούμε όλοι μαζί, φίλαθλοι, γονείς και Διοίκηση να μετατρέψουμε σε γιορτή κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτως αποτελέσματος. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για το καλό του Γυναικείου βόλεϊ.

Δελτίο Τύπου Γ.Σ.Κοζάνης


Σχόλια