Α’ ΕΠΣΚ: Αναγέννηση Πτολεμαΐδας – Μακεδονικός Κοζάνης 1-0 | φωτο - βίντεο

Δύσκολο τρίποντο για την Αναγέννηση
Παράπονα για τη διαιτησία ο Μακεδονικός που ευχαριστεί για την φιλοξενία 
 Επιστροφή μετά από την διακοπή του πρωταθλήματος για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με την Αναγέννηση  Πτολεμαΐδας να πετυχαίνει δύσκολη νίκη με σκορ  1-0 κόντρα στον Μακεδονικό Κοζάνης.

Οι γηπεδούχοι είχαν από την  αρχή του παιχνιδιού την πρωτοβουλία και την υπεροχή με τον Μακεδονικό να κλείνει πολύ καλά τους χώρους και να προσέχει κυρίως τα νώτα του  αφού έπαιζε  από το 9΄με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πάντου.

Μια αποβολή που ναι μεν σαν κατάληξη ήταν σωστή αφού ο Πάντος απέκρουσε την μπάλα στο πλασέ του Σικαλόπουλου  έξω από την περιοχή , αλλά στην αρχή της  φάσης ο επιθετικός της Αναγέννησης φαίνεται να φεύγει από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ.

Ο Μακεδονικός διαμαρτύρεται επίσης για δύο  περιπτώσεις πέναλτι μία στο πρώτο ημίχρονο επάνω στον Νικολάου και μία  στο δεύτερο επάνω στον Θωμαΐδη.

Η Αναγέννηση με  τη σειρά της διαμαρτυρήθηκε  σε μια ανατροπή δικού της παίκτη του Κουτσομήτρου που αρχικά ο κ. Τσιγγένης το υπέδειξε αλλά πήρε πίσω την απόφαση γιατί  ο κ Μπαλιάκας είχε υποδείξει τον επιθετικό της σε θέση οφσάιτ.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 3΄σουτ Σικαλόπουλου, άουτ
Στο 9΄ αποβολή του Πάντου που αποκρούει τη μπάλα έξω απο την περιοχή σε πλασέ του Σικαλόπουλου. Για  μια απόφαση που διαμαρτυρήθηκε ο Μακεδονικός υποστηρίζοντας πως ο Σικαλόπουλος έφυγε από θέση οφσάιτ.
Στο 14΄κόρνερ Αποστολίδη κεφαλιά Πακάλτση μπλοκάρει ο Βαρυτιμίδης
Στο 22΄σέντρα Σικαλόπουλου γυριστό σουτ Κουτσομήτρου, άουτ
Στο 27 σουτ Σικαλόπουλου, άουτ
Στο 29΄φάουλ Ματούλα μέσα στη περιοχή , πλασέ από κοντά Αντωνόπουλου αποκρούει ο Κεχαγιάς.
Στο35΄ο Νικολάου στο έδαφος ο κ. Τσιγγένης λέει παίζεται.
Στο 52΄ Ανατροπή του Κουτσομήτρου ,  αρχικά ο κ. Τσιγγένης υπέδειξε πέναλτι  αλλά πήρε πίσω την απόφαση γιατί  ο κ Μπαλιάκας υπέδειξε  τον επιθετικό της Αναγέννησης  σε θέση οφσάιτ.
Στο  56΄ σειρά του Μακεδονικού να διαμαρτυρηθεί σε ανατροπή του Θωμαίδη
Στο 63΄ λάθος στην άμυνα του Μακεδονικού  ο Σικαλόπουλος από κοντά πλασέ , σε κόρνερ ο Χαρισίου
Στο 74,ο  Σικαλόπουλος μέσα από την περιοχή θα πλασσάρει ωραόια τον Βαρυτιμίδη και θα σημειώσει το 1-0
Στο 76΄ σουτ Νικολάου άουτ
Στο 78΄νέο σουτ Νικολάου μπλοκάρει ο Κεχαγιάς
Στο 84΄λάθος του Βαρυτιμίδη ΄, πλασέ του Ιτσκου διώχνει ο Κιβρακίδης λίγο πριν η μπάλα περάσει την τελική γραμμή




Αναγέννηση Πτολεμαΐδας (Τσαγκαλίδης Κ. ) Κεχαγιάς , Κουτσομήτρος , Αραμπατζής, (58΄Ιτσκος Θ. ) Πακάλτσης( 85΄Παρλάνης), Τσόμπο,  Τσιντός, Γκέκας(66΄Φωτίου Θ) , Αποστολίδης, Δαλκερανίδης, Σικαλόπουλος , Ακριτίδης

Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης Τ) Πάντος , Αντωνόπουλος (46΄α.α Χαρισίου), Λέκκα, Κιβρακίδης , Θωμαίδης, Τσατσόπουλος( 74΄Φωλίνας ), Νικολάου , Κοτταρίδης, Ζιαζιάς (9΄Βαρυτιμίδης) , Ματούλας ,Κουτούλας


Διαιτητής: Τσιγγέννης Αθ.
Βοηθοί: Κουτζιακουζίδης, Μπαλιάκας

Φ Σ Μακεδονικός Κοζάνης : Διαμαρτύρεται για την διαιτησία -  Συγχαίρει και ευχαριστεί για την φιλοξενία της Αναγέννησης

Πολλά παράπονα εξέφρασαν στο τέλος του παιχνιδιού οι άνθρωποι του Μακεδονικού για τη διαιτησία.

Αντίθετα, τα εύσημα και τα συγχαρητήρια στους ανθρώπους της Αναγέννησης για την φιλοξενία που έτυχε η αποστολή, αναφέρει στην ίδια ανακοίνωση που εξέδωσε ο Μακεδονικός.




ρεπορτάζ - φωτο: Γιώργος Κατσίκας
βίντεο - φωτο: Vicky Gewrgiou
Ματιές στα σπορ 

Σχόλια

  1. Καλα ειδικα τ πρωτο πεναλτυ που και καλα διαμαρτυρεστε κανει μπαμ δεν ελεμ τπτ για το ποσο ανυπαρκτο ειναι οσο για τ πεναλτυ που τελικα ειναι οφσαιτ το ειδαμε διπλα διπλα ειναι...συνεχιστε ν λετε αερολογιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιός ήταν λαισμαν στη φάση της αποβολής εκει που φεύγει ο Σικαλόπουλος μόνος. Ας παει οφθαλμίατρο μια βόλτα δυο μέτρα μπροστά είναι .Άδικη αποβολή . Τώρα για τα πεναλτυ ας μας πει ο διατητής έχουν επαφή η όχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. MIA XARA TA KATAFERAN PALI H TRIPLETA MPRAVO AFHNOYN MIA OMADA ME 10 GIA 80 LEPTA SE LATHOS APOFASH POIOS THA TOYS TIMWRISEI AYTOYS GIA TA LATHI TOYS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΜΠΕΛΑΔΕΣ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΓΓΕΝΗ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΒΟΗΘΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΛΕΙΠΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΟ ΟΦΣΑΙΤ ?ΕΙΝΑΙΔΥΝΑΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για το ακυρωθεν γκολ του σικαλοπουλου που ειναι πεντακαθαρο ουτε λογος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ καλύτερη ή αναγέννηση άξιζε τη νίκη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.