Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πάλης Ανδρών - γυναικών: Με 5 αθλητές και 1 αθλήτρια συμμετείχε ο Κρότων Κοζάνης

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών που διεξήχθη στο κλειστό Γυμναστήριο Ζωφριάς – Ανω Λιοσίων. Το επίπεδο και το θέαμα που προσέφεραν οι αθλητες-τριες άφησαν και τους πλέον απαιτητικούς ικανοποιημένους.
Με πέντε αθλητές και μία αθλήτρια συμμετείχε ο Κρότων Κοζάνης  στην κορυφαία εγχώρια διοργάνωση της πάλης. 


Η συμμετοχή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ήταν  πραγματικά μεγάλη και αγωνίστηκαν περισσότεροι από 550 αθλητές και αθλήτριες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα θα είναι από τα πιο δύσκολα και ανταγωνιστικά των τελευταίων ετών. Ο πρωταθλητή/τρια κάθε Ολυμπιακής κατηγορίας θα εξασφαλίσει την είσοδό του στην προολυμπιακή ομάδα, η οποία θα συμμετέχει στο Προολυμπιακό τουρνουά με στόχο τη συμμετοχή στους Αγώνες του Ρίο.

Η ζύγιση των αγώνων έγινε  στο Ολυμπιακό Κέντρο των Άνω Λιοσίων κι όχι στον τόπο που διεξήχθησαν  οι αγώνες. Την Παρασκευή στις 18:00 θα ζυγιστήκαν  οι αθλητές της Ελληνορωμαϊκής και το Σάββατο την ίδια ώρα οι αθλητές της Ελευθέρας.
Οι αγώνες θα ξεκίνησαν το Σάββατο στις 9:30 το πρωί, ενώ στις 17:30 έγινε η τελετή έναρξης.



Ο κοζανίτικος σύλλογος πάλης Κρότων συμμετείχε με 5 αθλητές και μία αθλήτρια, πρόκειται για τους: Τάσο Φωτιάδης στα 130κ., Κώστα Φωτιάδης στα 98κ., Χρήστο Δαγκλή 85κ., Παντελή Γεωργιάδη 71κ., στα 59κ. ο Λάζαρος Καραθανάσης και τέλος η γυναίκα της «παρέας» Γεωργία Παπαγερίδου.

Σχόλια