Γ’ ΕΠΣΚ: Δαναοί Κοζάνης – Δόξα Βερμίου Πύργων 0-2 | φωτο

Άλλο ένα διπλό για την Δόξα Βερμίου Πύργων στο γήπεδο των Δαναών Κοζάνης με σκορ 0-2  που διατήρησε την ομάδα της Εορδαίας σε τροχιά ανόδου.
Το αποτέλεσμα ήρθε πιο εύκολα απ  ότι δείχνει το τελικό σκορ μιας και ο αγώνας εξελίχθηκε σε παιχνίδι για ένα ρόλο με πρωταγωνίστρια  την φιλοξενούμενη ομάδα.


Φάσεις και γκολ:
Στο 20΄  ο Κοσμίδης θα βρει τον Νεοφυτίδη μέσα στην μικρή περιοχη του Μακεντούδη με τον τελευταίο να αποκρούει στο τετ α τετ εκπληκτικά
.Στο 25 ΄ σε κόρνερ του Κοσμίδη ο Βαγκόπουλος θα πιάσει κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ.

Στο 29΄ ο Παριγορίδης θα πασάρει στον Κοσμίδη το σουτ του τελευταίου όμως θα κοντράρει στον Σιδέρη και θα καταλήξει σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο για τους Πύργους.
Στο 32΄ το πρώτο σουτ για τους Δαναούς από φάουλ του Γυφτόπουλου θα μπλοκάρει ο Τσιτλαχίδης.
Στο 36΄ μπαλιά "διαβήτης" από τον διακριθέντα Νεοφυτίδη στον πρώτο σκόρερ των Πύργων Παριγορίδη που με τεχνική κεφαλιά θα "κρεμάσει" τον Μακεντούδη με την μπάλα να βρίσκει πρώτα το οριζόντιο δοκάρι και μετά να καταλήγει στα δίχτυα για το 0-1. 
Στο 44΄ θα προωθηθεί ο δυναμικός Πεσιρίδης πιάνοντας έναν "κεραυνό" σουτ μέσα από την μικρή περιοχή για να αναγκάσει τον τερματοφύλακα των Δαναών σε εκπληκτική απόκρουση σε κόρνερ.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου και πάλι Νεοφυτίδης - Παριγορίδης θα βρουν ο ένας τον άλλον με τον τε
λευταίο να σκοράρει με σουτ κάνοντας το 0-2 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στο 47΄ ο πολύ καλός Γυφτόπουλος για τους Δαναούς θα πιάσει το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα μόλις άουτ.
Στο48΄ ο Μαλιάρας θα σουτάρει για να μπλοκάρει ο έμπειρος γκολκίπερ των Πύργων Τσιτλαχίδης.

Στο 50΄ ο Σοφόγλου για τους Δαναούς άπο ελεγχόμενη θέση οφσάιτ θα ανατράπει λίγο έξω από την περιοχή από τον isaku klew με τον  διαιτητή του αγώνα να δίνει αντί για το ΄φαουλ το πέναλντι.

Την εσχάτη των ποινών θα αναλάβει να εκτελέσει ο Τοπάλης  με τον Τσιτλαχίδη να κρατάει το μηδέν για την εστία  του αποκρούοντας σε κόρνερ.
Στο 55΄ φάουλ κερδίζει σε καλή θέση ο Νεοφυτίδης με τον ίδιο να το εκτελεί στέλνοντας την μπάλα μόλις άουτ.

Στο 70΄ ο πολύ καλός για άλλη μια αγωνιστική Κοσμίδης θα βρει τον Παριγορίδη με τον τελευταίο σε τετ α τετ να αναγκάζει τον γκολκίπερ των Δαναών σε δύσκολη απόκρουση.
Στο 80΄ ο δυνατός μέσος των Πύργων Βαγκόπουλος θα βγάλει τετ α τετ τον νεοεισελθόντα και πολλά υποσχόμενο Παραστατίδη με τον τελευταίο να χάνει μοναδική ευκαιρία να κάνει το 0-3.

Στα εναπομείνοντα λεπτα συν τα 3 λεπτα των καθυστερήσεων δεν άλλαξε κάτι με την ομάδα των Πύργων να παίρνει πανάξια το διπλό παραμένοντας στην δεύτερη προνομιουχο θέση ανόδου της βαθμολογίας.


Το διαιτητικό τρίο των Ντούλε - Κωνστανταρα-Τσέπουρα σε γενικές γραμμές πλην της φάσης του πέναλτι κράτησε τις ισορροπίες του αγώνα.

Ο γιατρός κύριος Κουλούρης δεν χρειάστηκε ιδιαίτερα ευτυχώς.

Συνθέσεις:
Δαναοί Κοζάνης:ΜΑΚΕΝΤΟΥΔΗΣ,Μαλιάρας,Σιδέρης,Σφριντζέρης,Τοπάλης,(87Σίμο) Κατρακαζής,ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΙΔΗΣ,Κούργιας,Αμαραντίδης,ΣΟΦΟΓΛΟΥ(82Γκογκομήτρος),ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ(60 ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΙΔΗΣ Κ)


Δόξα Βερμίου Πύργων:ΤΣΙΤΛΑΧΙΔΗΣ,Isaku klew(51 Ασλανίδης ),ANDREAS H,ΠΕΣΙΡΙΔΗΣ Δ,Τσιαρτσιανίδης,ΒΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ,Παπαχρήστου,Πεσιρίδης Π,ΚΟΣΜΙΔΗΣ ,ΠΑΡΙΓΟΡΙΔΗΣ ( 80 Παραστατίδης),ΝΕΟΦΥΤΙΔΗΣ ( ΤΑΞΙΔΗΣ ).

ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

          Π.Κ     

Σχόλια