Α’ ΕΠΣΚ: Α.Ε.Π. Καραγιαννίων - Τιτάν Σερβίων 1-0 | φωτο

Ξεκλείδωσε την νίκη με Σαββού
 Νίκη με σκορ 1-0 για τους γηπεδούχους οι οποίοι με ένα υπέροχο σε εκτέλεση γκολ από το πρώτο τους σκόρερ Σαββούδη (απ’ ευθείας κόρνερ) πήραν τους τρεις βαθμούς απέναντι σε έναν καλά στημένο αντίπαλο ο οποίο προσπάθησε να μη δεχθεί γκολ αλλά επιθετικά ήταν τελείως ακίνδυνος. 


Το φιλμ του αγώνα
4΄ σουτ του Κεΐσογλου κόντρα σε αμυντικό η μπάλα κόρνερ εκτελεστής ο Ίττης  κεφαλιά του Λιάμη κανένα πρόβλημα για τον Γκόγκο ο οποίος μπλοκάρει.
13΄ σέντρα από τα αριστερά του Πασχαλίδη στην απέναντι μεριά ο Κεΐσογλου σουτ ψηλά άουτ.
16΄ επέλαση από αριστερά του Πασχαλίδη ανατροπή από τον Alla ο διαιτητής θα δείξει φάουλ πάνω στη πλάγια γραμμή της μεγάλης περιοχής παρά τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων γα πέναλτι.
21΄ φάουλ με τον Κοντοδήμο η μπάλα ψηλά άουτ.
24΄ ο Πασχαλίδης θα πασάρει στον Αποστολίδη αυτός θα δώσει δίπλα στον μόνο του Κεΐσογλου το σουτ που θα κάνει θα απομακρύνει με τα πόδια ο Γκόγκος.
35΄ σέντρα σουτ του Πασχαλίδη η μπάλα στο πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού άουτ.
51΄ στην αντεπίθεση οι φιλοξενούμενοι το σουτ του Σταματέλου θα μπλοκάρει ο Βίδρας.
58΄ κόρνερ με εκτελεστή το Σαββούδη από τα αριστερά θα στείλει την μπάλα στο απέναντι παραθυράκι 1-0.
68΄ ατομική ενέργεια του Δουβαρτζίδη το σουτ που θα κάνει θα περάσει άουτ.
72΄ γέμισμα από τον χώρο του κέντρου για τους φιλοξενούμενους ο Βίδρας θα βγει με τα πόδια να διώξει η μπάλα θα περάσει κάτω απ’ το πόδι του αλλά θα απομακρύνει ο Ίττης πριν τον Τσικόπουλο.
76΄ ωραία ενέργεια του Σικαλόπουλου έξω απ’ την μεγάλη περιοχή το σουτ που θα κάνει θα βρει το οριζόντιο δοκάρι και θα περάσει άουτ.
80΄ παράλληλη σέντρα που Durmhshi για λίγο δεν θα βρει την μπάλα ο Σικαλόπουλος.


ΑΕΠ Καραγιαννίων (Σαμαράς): Βίδρας, Duka, Πασχαλίδης Durmhshi,  Ίττης, Λιάμης,  Ζερβανταρίδης (72΄ Μαλούτας), Παπαδόπουλος, Αποστολίδης (54΄ Σικαλόπουλος), Κεΐσογλου, Δουγαλής (53΄ Σαββούδης).



Τιτάν Σερβίων (Παπανικόπουλος): Γκόγκος, Alla, Κακαφίκας, Γκουτζιομήτρος, Βητόπουλος, Λάμπρος (37΄ λ.τ. Δουβαρτζίδης), Σαλτσίδης, Σταματέλος (65΄ Καψαλιάρης), Κοντοδήμος (74΄ Πατσικόπουλος), Θώμος, Τσικόπουλος.  


Διαιτητής: Ιωαννίδης Ν./Τιμ.

Βοηθοί:  Παπαδόπουλος Μ., Φραντζοπούλου  







Σχόλια