Α' ΕΠΣΚ: ΑΣ Βελβεντό - Μακεδονικός Φούφα 2-4 | βίντεο

Νίκη- Βήμα ανόδου για το Μακεδονικό στο Βελβεντό

Κερδίζοντας στη δύσκολη έδρα του Βελβεντού , τη σκληροτράχηλη τοπική ομάδα με 4-2, ο Μακεδονικός Φούφα διατήρησε το +6 από το δεύτερο Μακεδονικό Σιάτιστας 9 αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για τους φιλοξενούμενους που βρέθηκαν να χάνουν από το Βελβεντό που μπήκε αποφασισμένο για μια νίκη γοήτρου.
Από εκεί και μετά όμως ο Μακεδονικός Φούφα πήρε τα ηνία του αγώνα προηγήθηκε 1-3 αλλά στο τέλος αγχώθηκε για λίγο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του δαιτητή.
Διαιτητής: Τσιμεντερίδης. Έδειξε κίτρινες στους Τσιάμη, Αναστασίου, Τρίχα, Τσαγκαλίδη, Τζουβάρα Ι., Σιδηρόπουλο, Τοπάλη και Σολάκη.

Φάσεις και γκολ 
Στο 17ο μακρινό σουτ Ρωμνόζογλου ο Σακαρίδης κάνει πολύ κακή εκτίμηση της πορείας της μπάλας, τη χάνει μέσα από τα χέρια του και ο επερχόμενος Τρίχας με πλασέ κάνει το 1-0.
Η απάντηση για τον Μακεδονικό ήρθε πολύ γρήγορα αφού στο 21ο ο Τοπάλης εκτέλεσε φάουλ ο Πατουλίδης απέκρουσε τη κεφαλιά του Σολάκη αλλά ο επερχόμενος Τζουβάρας Δ. με δυνατό σουτ έκανε το 1-1.
Στο 23ο σουτ του Αναστασίου απέκρουσε ο Σακαρίδης ενώ λίγο αργότερα ο Ρωμνόζογλου εκτέλεσε φάουλ ο Σακαρίδης προσπάθησε να διώξει με τα πόδια η μπάλα πέρασε αλλά ευτυχώς για αυτόν το σώμα του την κράτησε λίγο πριν περάσει τη γραμμή.
Στο 44ο φάουλ του Τοπάλη από μακριά,  η μπάλα πήρε μια περίεργη τροχιά αλλά ο Πατουλίδης τη τελευταία στιγμή έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 52ο σέντρα Γκίκα ο Ρωμνόζογλου βρέθηκε μόνος μέσα στη περιοχή έπιασε τη κεφαλιά αλλά ο Σακαρίδης απέκρουσε. Δύο λεπτά μετά ο Τοπάλης εκτέλεσε φάουλ ο Χάιτας έκανε την ανάποδη κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.
Στο 62ο η κεφαλιά του  σκόρερ βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στο 80ο ο Σολάκης με απ΄ ευθείας εκτέλεση φάουλ έδειξε να «καθαρίζει» το παιχνίδι. Στο 91ο όμως κόρνερ του Xani λάθος εκτίμηση της πορείας τη μπάλας από το Σακαρίδη και ο Μπαλάνης από κοντά έκανε το 2-3.Στο 80ο ο Σολάκης με απ΄ ευθείας εκτέλεση φάουλ έδειξε να «καθαρίζει» το παιχνίδι αλλά στο 91ο κόρνερ του Xani λάθος εκτίμηση της πορείας τη μπάλας από το Σακαρίδη και ο Μπαλάνης από κοντά έκανε το 2-3.
Στο 93ο ο Xani εκτέλεσε φάουλ ο Σακαρίδης απέκρουσε ο Φούφας βγήκε στην αντεπίθεση και ο Χατζηρούμπης σε κενή εστία (ο Πατουλίδης είχε βγει να το σταματήσει χωρίς επιτυχία) έκανε το τελικό 2-4.

ΑΣ Βελβεντό: Πατουλίδης, Τσιάκος (78ο Cela), Διβικέλης, Γκίκας, Μπαλάνης, Αναστασίου (86ο Xani), Μπέμπης (68ο Ελευθεριάδης), Ευαγγέλου, Παπαστεργίου, Ρωμνόζογλου, Τρίχας.

Μακεδονικός Φούφα: Σακαρίδης, Κοπατσάρης, Τσακαλίδης, Τζουβάρας Δ., Τσαγκαλίδης, Μίμης, Σιδηρόπουλος (46ο Χατζηρούμπης), Φωτιάδης (80ο Τζουβάρας Ι.), Χάιτας, Τοπάλης, Σολάκης (86ο Ιωκειμίδης).


Γραφείο Τύπου Μακεδονικού Φούφα

Σχόλια