ΕΚΑΣΔΥΜ - Γυναικών: Απόλλων Πτολεμαΐδας - Ηρακλής Κοζάνης 61 - 43 | φωτο

Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι έγινε σήμερα το απόγευμα στην Πτολεμαΐδα με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ να παίρνει από την αρχή τα ηνία του αγώνα και να τον οδηγεί μέχρι το τέλος εκεί που ήθελε.

Με όπλο αφενός την άμυνα αφετέρου δε τη δυνατότητα στην επίθεση να δημιουργεί και να εκτελεί, άνοιξε από νωρίς τη διαφορά η οποία έφτασε προς το τέλος του 2ου δεκαλέπτου στους 17 (37-20), για να κλείσει το ημίχρονο με 39-25.

Το 3ο δεκάλεπτο ήταν μια δοκιμασία για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ που κόλλησε στην διαρκώς συνεχιζόμενη άμυνα ζώνης του Ηρακλή μέχρι και τα μέσα περίπου του 4ου δεκαλέπτου οπότε και οι καλύτερες επιθετικές επιλογές οδήγησαν το παιχνίδι από το 43-36 που ήταν η πιο κοντινή απόσταση στην οποία πλησίασε ο Ηρακλής, στο τελικό 61-43.

Συμπερασματικά ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ έχοντας να αντιμετωπίσει μια εμπειρότερη και ηλικιακά πολύ μεγαλύτερη ομάδα αλλά και το επιπλέον πρόβλημα που είχε σε ύψη και συνακόλουθη αδυναμία μέσα στη ρακέτα και να καλύψει τη διαφορά από το παιχνίδι του πρώτου γύρου, ικανοποίησε ιδιαίτερα τον σημαντικό αριθμό φιλάθλων που παρακολούθησαν για πρώτη φορά φέτος τόσο μαζικά (και τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ γι αυτό)τον αγώνα.

Ιδιαίτερη μνεία βεβαίως πρέπει να κάνουμε στην εκπληκτική σήμερα Κοτζαΐτση Ευτέρπη (γεννημένη το 2000) που με 30 πόντους (6 τρίποντα και πολύ καλή στην άμυνα απέδειξε γιατί θεωρείτε από τις πολλά υποσχόμενες νεαρές αθλήτριες, όχι μόνο σε τοπικό αλλά και πανελλαδικό επίπεδο. Είναι μια αθλήτρια με σταθερά πολύ υψηλή απόδοση και μεγάλες δυνατότητες. Και βεβαίως η Ευτέρπη είναι μέλος μιας εκπληκτικής ομάδας νεαρών κοριτσιών που αποδεικνύουν φέτος σε πόσο υψηλό επίπεδο είναι όλες, με πόση αυταπάρνηση, δυναμισμό και υψηλό επίπεδο συγκέντρωσης αντιμετωπίζουν το μπάσκετ.

Πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά της ομάδας που σήμερα μας έδωσαν ακόμη μια μεγάλη χαρά και που διαρκώς αποδεικνύουν τόσο στους αγώνες όσο και στις προπονήσεις πόσο καλές είναι. Τα εκπληκτικά αποτελέσματα είναι αποτέλεσμα των εξαιρετικών χαρακτήρων και της μεγάλς αξίας όλων των αθλητριών μας.

Συγχαρητήρια τέλος και συην πολύ αξιόλογη ομάδα του Ηρακλή Κοζάνης και καλή συνέχεια στο απαιτητικό πρωτάθλημα.

Η σύνθεση της ομάδας:
Κοτζαΐτση Π. 4, Κοτζαΐτση Ευτ. 30(6), Κρανιωτάκη 14(3), Βύρλιου, Πισιάνη, Παπαγρηγορίου 3, Χαϊντάρι 2, Μάντσιου, Κουρτίδου 2 Περπέρογλου 2 Καρακούλα 4, Αθανασιάδου Ε

 ΓΑΣ Απολλων Πτολεμαιδας





Σχόλια