Σαρασίδης Κώστας: Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, είναι αθλητισμός, είναι συλλογική προσπάθεια και πρέπει να απέχει από όποιες σκοπιμότητες

Μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης από την ΕΠΣ Κοζάνης του θέματος που προέκυψε από την ένσταση για το κύπελλο που κατέκτησε η ΑΕΠ Καραγιαννίων, νιώθω την ανάγκη να εκφράσω δημόσια την αγωνία μου για τα μηνύματα που μεταφέρουμε στους αθλητές μας, στα παιδιά που αντί να περνούν τις ώρες τους στις καφετερίες ή στο διαδίκτυο, διαλέγουν να αθλούνται, να ασκούν το σώμα και το πνεύμα τους.


Οφείλουμε να δημιουργούμε σ αυτά τα παιδιά ένα υγειές περιβάλλον, που θα τους δίνει ελπίδα και δύναμη να συνεχίσουν.

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, είναι αθλητισμός, είναι συλλογική προσπάθεια και πρέπει να απέχει από όποιες σκοπιμότητες
Κάνω έκκληση σ όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, να φροντίσουν ώστε οι νόμοι να είναι ξεκάθαροι, για να αποφεύγονται καταστάσεις που μόνο τον αθλητισμό δεν ωφελούν και απογοητεύουν τους αθλητές μας.

Γιατί όταν οι νόμοι δεν είναι ξεκάθαροι, τότε οι αγώνες δεν δίνονται στα γήπεδα με ευγενή άμυλα και υγιή ανταγωνισμό, αλλά δίνεται η δυνατότητα να διεκδικηθούν στα χαρτιά.
Τα θερμά μου συγχαρητήρια στους παίκτες, στον προπονητή και την διοίκηση της ΑΕΠ Καραγιαννίων για την κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣ Κοζάνης.

Παιδιά μας κάνατε πολύ περήφανους.
Σας εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια.

Σχόλια