ΒΟΛΕΙ: Εύκολo Απόγευμα Για τον Αριστέα Φιλώτα, 3-0 την Εδεσσαική…

Ο Αριστέας Φιλώτα διατήρησε την καλή παράδοση με την Εδεσσαική, την οποία κέρδισε εύκολα στο ΔΑΚ Αμυνταίου με 3-0 σετ, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις εντός έδρας αγωνιστικές του υποχρεώσεις, για την τοπική κατηγορία της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας.

Οι παίκτριες του Αριστέα μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και καθάρισαν εύκολα το πρώτο σετ με 25-11. Έχοντας την ψυχολογία με το μέρος τους οι γηπεδούχες έφτασαν άνετα στην κατάκτηση και του δεύτερου σετ με 25-14. Στο τρίτο σετ η ομάδα του Αριστέα έδειξε σημάδια χαλάρωσης, που επέτρεψαν στην Εδεσσαική να είναι ανταγωνιστική μέχρι το 9-9, όμως μ΄ ένα γρήγορο ξέσπασμα ανέκτησε τα ηνία του παιχνιδιού και το κέρδισε με 25-15.
Εξαιρετική για μια ακόμα φορά ήταν η Νόπη Κούση, την οποία ακολούθησε σε απόδοση η Ρίζου Σοφία. Ο Θοδωρής Ιωάννου χρησιμοποίησε όλες τις παίκτριες που είχε στη διάθεση του, δίνοντας χρόνο συμμετοχής και στις νεαρότερες σε ηλικία αθλήτριες (Χασάλλα Σάρα, Κατσουπάκη Ελένη και Γετίμη Μαρία), που δεν υστέρησαν σε απόδοση.

Τα σετ: (25-11, 25-14, 25-15).
Αριστέας Φιλώτα (Θ. Ιωάννου – Π. Μορφίδης) : Αβραμίδου Θεοδώρα, Γετίμη Μαρία, Κατσουπάκη Ελένη (L), Κατσουπάκη Μαγδαληνή, Μελίσσα Κατερίνα, Μπηλιώνη Ευαγγελία, Νόπη Κούση, Ρίζου Σοφία, Τόρτοκα Σωτηρία, Τόρτοκα Σμαρώ, Χασάλλα Σάρα.

Νωρίτερα το τμήμα Παγκορασίδων αγωνίστηκε με αντίπαλο τον Α.Σ. ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ για την 14η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος και ηττήθηκε με 3-0 σετ.

Τα σετ 25-9, 25-10, 25-12.
Αριστέας Φιλώτα (Θ. Ιωάννου – Π. Μορφίδης): Γετίμη Μαρία, Γιώβη Μαρία, Δημητρίου Δήμητρα, Θεολογίδου Άννα, Κατσουπάκη Ελένη, Κατσουπάκη Μαγδαληνή, Λαζαρίδου Χριστίνα, Μαρκοπούλου Κατερίνα, Μπάλι Φρατζέσκα, Χαραλαμπίδου Φωτεινή, Χασάλα Σάρα, Χατζή Μαρία.


Σχόλια