Γ’ ΕΠΣΚ: Πρόοδος Κομνηνών - Απόλλων Αυλών 2-0 | φωτο - βίντεο

Λύγισαν την αντίσταση των Αυλών τα Κομνηνά
 Δυσκολεύτηκαν  αλλά τα κατάφερε να κάμψουν  την αντίσταση των Αυλών, τα Κομνήνα στο εντός έδρας παιχνίδι με 2-0.
 Ήταν ένας αγώνας μονόλογος για τα Κομνηνά που είχαν την υπεροχή, δημιούργησαν καλές ευκαιρίες, αλλά κατάφεραν μόνο τις δυο να αξιοποιήσουν και να σημειώσουν τα δυο γκολ, ένα 8΄μετα την έναρξη και το άλλο 9΄πριν το τέλος.

Από την άλλη η ομάδα του Απόλλων Αυλών, έπαιξε αμυντικά με σκοπό να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, κάτι που τελικά δεν κατάφερε.

Φάσεις και γκολ
8΄ Η ομάδα των Κομνηνών ανοίγει το σκορ με ωραίο σουτ του Γεωργιάδη Δ.
15΄ Μετά από πάσα στον κενό χώρο από των Πουλτίδη των Κομνηνών, στον Φιλιππίδη, αυτός έπιασε το σουτ αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας
30΄ Έχουμε την διπλή ευκαιρία για τα Κομνηνά, πρώτα το σουτ του Γεωργιάδη Γ αποκρούει ο τερματοφύλακας, η μπάλα πάει στον Πουλτίδη που κάνει νέο σουτ αλλά αποκρούει και πάλι ο τερματοφύλακας.
46΄ Η ομάδα των Αυλών με το καλημέρα του δευτέρου ημιχρόνου χάνει ευκαιρία με τον Τριανταφυλλίδη.
53΄ Νέα ευκαιρία για τα Κομνηνά με τον Πουλτίδη σε εκτέλεση φάουλ, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.
63΄Μεγαλη ευκαιρία για τα Κομνηνά όταν μονός του ο Φιλιππίδης και αφού στόπαρε την μπάλα, έκανε το πλασέ αλλά δεν μπόρεσε να περάσει την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα, που απέκρουσε.
66΄ Πλασέ  του Τερζίδη για τα Κομνηνά, απέκρουσε ο τερματοφύλακας.
71΄ Ευκαιρία για τα Κομνηνά με τον Πουλτίδη που πέρασε ωραία δυο παίκτες μπήκε στην περιοχή έκανε το πλασέ αλλά απέκρουσε και πάλι ο τερματοφύλακας.
78΄ Μεγάλη ευκαιρία για τα Κομνηνά που μόνος του ο Πουλτίδης έπιασε ένα ωραίο σουτ αλλά η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.
81΄ Τα Κομνηνά διπλασιάζουν τα τέρματα τους με πολύ ωραίο σουτ του Παντζούρη που εν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα.
85΄ Τελευταία φάση για τα Κομνηνά, σε σουτ του Φιλιππίδη απέκρουσε με  τα πόδια ο τερματοφύλακας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ.κ.  Σωτηριάδης με επόπτες τους κ.κ.  Αρτζουμάνη και Τσιότσιας.


Πρόοδος Κομνηνών ( Θεοδωρίδης): Στεργίου, Καλογιαννίδης, Τερζίδης Σ, Τσερμεκίδης, Ψωμιάδης( 69΄ Ξανθόπουλος), Γεωργιάδης( 33΄λ.τρ Τερζίδης Δ), Παντζούρης, Γεωργίαδης Δ( 63΄ Παπαδόπουλος), Κατωτοικίδης, Πουλτίδης, Φιλιππίδης.

Απόλλων Αυλών (Νικολαΐδης): Κοντσιώνης, Δημώκας, Κακαφίκας, Βαρταλάμης, Μπασδέκης, Χερνάντες, Τριανταφυλλίδης, Κώτσης, Παπαστέργιος, Σαλτσίδης, Τρογαίδης( 79΄ Τελιόπουλος).


ρεπορτάζ: Βασίλης Πουλασικίδης 


Σχόλια