Γ’ Εθνική: Κοζάνη – Έβρος Σουφλίου 3-0 | φωτο - βίντεο

Έκανε το χρέος της η Κοζάνη και συνεχίζει
Έκανε το χρέος της η Κοζάνη  και με καθαρό μυαλό στο Β ημίχρονο πήρε άνετα τη νίκη με σκορ 3-0 κόντρα στον Έβρο Σουφλίου που στο α’ ημίχρονο κι όσο οι δυνάμεις του το επέτρεπαν κρατούσε το 0-0.  

Το πρώτο ημίχρονο πέρασε με την Κοζάνη να έχει φλύαρη υπεροχή  και μη έχοντας καθαρό μυαλό  να μη μπορεί να διασπάσει την άμυνα του Έβρου  που προσπαθούσε να φανεί απειλητικός. Οι φωνές του Παρασκευά στην ανάπαυλα παραμέρισαν το άγχος των ποδοσφαιριστών του και με συνοπτικές διαδικασίες στο δεύτερο ημίχρονο έφτασαν στην νίκη με 3-0.

Τα γκολ πέτυχαν ο Χαματάι στο 56΄ το 1-0 μετά από προσπάθεια του Παπαδόπουλου, το 2-0 οικογενειακή υπόθεση με τον Τσικόπουλο Γιάννη να εκτελεί φάουλ και τον αδερφό του Ηλία με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και το 3-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του νεαρού Πιτσιάβα (ανατροπή Αλιατίδη).

Φάσεις και γκολ
Στο 9΄σουτ του Δραγανίδη μπλοκάρει ο Τζώρτζεβιτς.
Στο 13΄ατομική ενέργεια και σουτ Ηλία μπλοκάρει ο Λιουλοσίδης.
Στο 17΄ αντεπίθεση του Έβρου σουτ του Μέρτικα αποκρούει ο Τζώρτζεβιτς δεύτερο σουτ του Μεμέτ άουτ.
Στο 35΄Παπαδόπουλος στον Βουτσιώτη που μέσα στην περιοχή χάνει το κοντρόλ και την ευκαιρία να πετύχει τέρμα.
Στο 56΄φάουλ του Τσικόπουλου σύγχυση στην άμυνα του Έβρου νέα σέντρα. Παπαδόπουλου μετά από κόντρες η μπάλα θα φτάσει στν Χαματάι που από κοντά θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Στο 58΄κόρνερ Τσικόπουλου γυριστό σουτ Αλιατίδη, άουτ.
Στο 74΄Τσικόπουλος Γιάννης φάουλ μέσα στην περιοχή κεφαλιά του αδερφού του Ηλία και 2-0.
Στο 77΄σουτ του Δραγανίδη μέσα από την περιοχή άουτ.
Στο 79΄Βουτσιώτης στον Ζααριουδάκη πλασέ από κοντά άουτ.

Στο 90' ανατροπή Αλιατίδη και πέναλτι. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Πιτσιάβας και με την πρώτη του επαφή με τη μπάλα (πριν λίγα λεπτά πέρασε αλλαγή) στέλνει ψύχραιμα τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-0 παρθενική εμφάνιση για τον  «μικρό»  παρθενικό γκολ.


Κοζάνη (Παρασκευάς):  Τζόρτζεβιτς, Δινοβίτσης, Ηλίας, Παπανώτας, Αλιατίδης, Τσικόπουλος Ηλ., Πετράκος(60’ Ζαχαριουδάκης), Τσικόπουλος Γ., Παπαδόπουλος(89’ Πιτσιάβας), Βουτσιώτης(80’ Τσαγκαλίδης), Χαματάϊ


Έβρος Σουφλίου (Μιχαηλίδης): Λιουλοσίδης, Μπάμνιος, Ζάχος, Λειβαδιώτης, Χατζάκος, Τζελέπης(83′ Δροσάκης), Μεμέτ, Δραγανίδης, Μερτίκας(80′ Φακίτσας ),, Ευφραϊμίδης, Ζυγκερίδης


Διαιτητής: Χιώτης
Βοηθοί: Τζανής, Μάνασης (Τρικάλων)



δηλώσεις προπονητών 






Σχόλια