Αρίων Πτολεμαΐδας: Όλοι μαζί ... να πανηγυρίσουμε, την παραμονή μας στην Γ’ Εθνική Κατηγορία

Αγαπητοί φίλοι
Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας την Κυριακή 24/4/16 φτάνει στο τέλος του. Μια χρονιά πολύ δύσκολη για την ομάδα μας, ως νεοφώτιστη. 


Η απειρία μας, το άσχημο ξεκίνημα, οι τραυματισμοί, η ατυχία σε πολλά παιχνίδια, μας έφερε κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος σε πολύ δύσκολη θέση και σχεδόν όλοι οι ουδέτεροι, μας είχαν “τελειωμένους”.

Η ομάδα όμως, έμεινε ενωμένη, συνέχισε να δουλεύει σκληρά στο γήπεδο, και οι νίκες ήρθαν. Με τελευταία την προηγούμενη Κυριακή 17/4/16 στη Σιάτιστα στο τοπικό ντέρμπι παραμονής (ο ηττημένος έπεφτε), όπου η ομάδα μας δείχνοντας τεράστια ψυχή και ποιότητα, κερδισε 70-71 και παρέμεινε “ζωντανή”.

Πλέον απομένει μια στροφή και είμαστε μια νίκη μακριά από την παραμονή στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Μια νίκη που πιστεύουμε ότι θα την κατακτήσουμε, με την δικιά σας βοήθεια, την Κυριακή 24/4/16 και ώρα 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Πτολεμαΐδας,απέναντι στον Α.Γ.Σ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ σε ένα δύσκολο παιχνίδι.

Σας καλούμε όλους την Κυριακή να γεμίσετε κάθε γωνιά του Κλειστού Γυμναστηρίου Πτολεμαΐδας, να στηρίξετε την ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί, την παραμονή μας στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ