Β’ ΕΠΣΚ: Ηρακλής Πτολεμαΐδας - "Δράσις" Τσοτυλίου 1-1

Έ(χ)ασε τη ευκαιρία να πιάσει κορυφή το Τσοτύλι   
Σε ένα πολύ μέτριο ποιοτικά απόγευμα βρέθηκε η του Τσοτυλίου καθώς δεν μπόρεσε να ανακάμψει την ομάδα του Ηρακλή Πτολεμαΐδας.

Το θετικό είναι ότι καθώς έμεινε πίσω στο σκορ και αγωνιζόταν με 10 παίχτες μετά την αποβολή του Βασιλόπουλου στο 70' με δύο κίτρινες σε διάστημα δύο λεπτών, κατάφερε στο 82' να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με μια εκτέλεση φάουλ του Χαραλαμπίδη από τα 40 μέτρα με τελικό αποδέκτη τον Λαζαρίδη όπου έφερε και το παιχνίδι στο τελικό 1-1.

Τα γκολ
Στο 78’  ο Καζαντζίδης σέντραρε η μπαλιά φαινόταν χαμένη αλλά ο Τσαγκαλίδης τη κυνήγησε και από κοντά έκανε το 1-0.
Στο 82’ εκτέλεσε φάουλ του Χαραλαμπίδη κόντρα μέσα στη περιοχή με τη μπάλα να στρώνεται στον Λαζαρίδη που από κοντά ισοφάρισε.

Ηρακλής Πτολεμαΐδας (Καραγκιολίδης): Μπίντσης, Κουμαράκης (37ο λ.τ. Καζαντζίδης), Σαββάκης, Ρωσσίδης Μ., Ρωσσίδης Α., Ντάβες, Λούσιος, Ελευθεριάδης (72ο Γκουτζαμάνης), Μιχαηλίδης, Τσαγκαλίδης, Τσουμήτας.

Δράσις Τσοτυλίου (Καλύβας): Αποστολίδης Θ.,  Θεοδωρόπουλος Τ., Zennulari Kr. ,Χαραλαμπίδης Αχ. , Βασιλόπουλος Σ , Σαμαράς Γ. , Περσίδης Ορ. , Χαχάνι Λ. (70’  Ζιμπιλίδης),  , Λαζαρίδη Δ. , Αποστόλου Π. (91’ Zanullari A.) , Αραβόπουλος Θ (90’  Σαμψωνίδης),.

Διαιτητής: Γεωργιάδης

Βοηθοί: Βογδόπουλος, Κατσούμπας 

Δράσις Τσοτυλίου 

Σχόλια