Πανελλήνιο πρωτάθλημα Χαλκίδας & 22nd Croatia Open 2016 – Η Μακεδονική δύναμη Κοζάνης θα δώσει και φέτος το παρόν στο διεθνές πρωτάθλημα της Κροατίας

 Προηγήθηκε και ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα του ολυμπιακού αγωνίσματος Ταεκβοντο για τις κατηγορίες παίδων/κορασίδων ,που διεξήχθη στην Χαλκίδα το τριήμερο 4-5-6/11/2016  με τελικό  απολογισμό ένα χάλκινο μετάλλιο και τρεις Πέμπτες θέσεις . 

Χάλκινο μετάλλιο για τον Σολακίδη Κωνσταντίνο του Χρήστου στα -37kg 

Πέμπτες θέσεις για τους
1) Ζάμπρου Ελεονώρα του Δημητρίου
2) Ζήση  Νικόλαο του Στέργιου
3) Παπαδοπούλου Βασιλική του Ευθυμίου 

  Ακολουθεί το Διεθνές πρωτάθλημα του Ολυμπιακού Αγωνίσματος Ταεκβοντό στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας στις 12-13 Νοεμβρίου 2016 όπου τέσσερις αθλητές του Συλλόγου θα λάβουν μέρος . Οι τρεις Αθλητές θα είναι εκπρόσωποι της επίλεκτης ομάδας της Ένωσης Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος και ο ένας εκπρόσωπος του συλλόγου μας ,ο λόγος για τους :

Επίλεκτη ομάδα (Ε.Τ.Α.Β.Ε.)
1) Τεληκωστόγλου Απόστολος -80kg Ανδρών
2) Νικολαΐδου  Αναστασία -59kg Νεανίδων
3) Μπουντιούκος Σπινάρης Νίκος-68kg Εφήβων
Μακεδονική Δύναμη 
1) Μεχτερίδης Στέλιος -68kg Ανδρών .

Επίσης, στην διοργάνωση θα λάβει μέρος και η Διεθνής Διαιτητής  και Υπεύθυνη Διαιτησίας Βορείου Ελλάδος, κυρία Κουτρότσιου Αναστασία.



Το Δ.Σ. του Συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν όσους συμμετείχαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Χαλκίδας και  εύχονται στην ομάδα των αθλητών και προπονητών που θα συνοδεύσουν την αποστολή στην Κροατία ,Καλό Ταξίδι και Καλή Επιτυχία !


Σχόλια