Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2016

Αναγέννηση Σερβίων: Αγωνιστική ανασκόπηση Σαββατοκύριακου 29-30/10/2016


Χωρίς θετικό πρόσημο για καμία από τις ομάδες μας που αγωνίστηκαν στα πρωταθλήματα της Ε.Κ.Α.Σ.ΔΥ.Μ. εξελίχθηκε η τρέχουσα αγωνιστική ημέρα. Η αρχή έγινε με τις κορασίδες μας στην Κοζάνη με αντίπαλες την αντίστοιχη ομάδα του Λασσάνη. 

Τα κορίτσια μας δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα να μπουν στο παιχνίδι, εμφανίστηκαν άτολμες, χωρίς νεύρο και δίκαια έχασαν με σκορ 54-26. 

Κάτι ανάλογο έγινε και στην συνέχεια με την ομάδα των ανδρών που αγωνίστηκαν με την αντίστοιχη ομάδα της Κοζάνης 2006 στο Δ.Α.Κ. Σκαρκαλά. Ήταν ανταγωνιστικοί για 24 περίπου λεπτά. Από εκείνο το σημείο και μετά εμφανώς κουρασμένοι οι παίχτες μας, χωρίς επιστροφές στην άμυνα και με χαμηλά ποσοστά ευστοχίας ηττήθηκαν με τελικό σκορ 80-58. 

Τέλος η ομάδα των παίδων αγωνίστηκε με την αντίστοιχη ομάδα του Φοίνικα Πτολεμαΐδας στην Πτολεμαΐδα. Οι παίδες μας δεν μπόρεσαν να βρουν ρυθμό και η ήττα με σκορ 60-32 ήρθε φυσιολογικά.             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.