Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2016

Α' ΕΠΣΚ: Καστοριά - Δόξα Κορησού 8-0


Μόνη πρώτη στην βαθμολογία έμεινε η Καστοριά, που φιλοδώρησε, στο γήπεδο της, με οκτώ (8) γκολ την Δόξα Κορησού, εκμεταλλευόμενη την ήττα του Μ. Αλέξανδρου Καλλιθέας, στην Πολυκάρπη.

Μόνη πρώτη στην βαθμολογία έμεινε η Καστοριά, που φιλοδώρησε, στο γήπεδο της, με οκτώ (8) γκολ την Δόξα Κορησού, εκμεταλλευόμενη την ήττα του Μ. Αλέξανδρου Καλλιθέας, στην Πολυκάρπη.
Το παιχνίδι ήταν ένας διαρκής μονόλογος της Καστοριάς, η οποία κατάφερε να επιβάλλει πλήρως τον ρυθμό της και να πετύχει από τέσσερα (4) γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Ο χορός των γκολ άρχισε πολύ νωρίς. Έτσι, στο 9΄ ο Μαντζάνας γύρισε από αριστερά, την κατάλληλη στιγμή, στον Tahirllari, ο οποίος, με πλασέ, άνοιξε το σκορ (1-0). Στο 12΄ο Damzi έκανε ωραία κάθετη μπαλιά από δεξιά και ο Rapo με σουτ έκανε το 2-0. Στο 15΄ο Μαντζάνας με ωραίο σουτ, από αριστερά, έκανε το 3-0. 

Στο 21΄ο Damzi έκανε σέντρα, αλλά το σουτ του Μαντζάνα, που ήταν ο αποδέκτης της μπάλας, πέρασε λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Κολλάρα. Στο 25΄, μετά από συρτή σέντρα του Νίνου από αριστερά, ο Tahirllari με πλασέ έκανε το 4-0. Στο 44΄ο Παπαθανασίου, σχεδόν από τον χώρο του κέντρου, είδε τον Δημητριάδη αρκετά έξω από την εστία του, σούταρε, αλλά ο Δημητριάδης κατόρθωσε και απέκρουσε σε κόρνερ, αποσοβώντας την σίγουρη παραβίαση της εστίας του.

Στο β΄μέρος, το σκηνικό δεν άλλαξε. Η Καστοριά πίεσε και στο 48 και στο 49΄τα σουτ των Damzi και Tahirllari πέρασαν άουτ, ενώ στο 50΄το μακρινό σουτ του Μηλιάτη Διον., μπλόκαρε σταθερά ο Δημητριάδης. Στο 52΄η κεφαλιά του Νέδου, ύστερα από κόρνερ του Μαντζάνα, πέρασε ψηλά άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Κολλάρα. Στο 53΄, μετά από ωραίο γύρισμα του Rappo, ο Damzi, από αριστερά, με ευθύβολο σουτ έκανε το 5-0. 

Στο 65΄το σουτ του Παπαθανασίου απέκρουσε ο Δημητριάδης. Στο 70΄ο Damzi έβγαλε τον Μαντζάνα τετ α τετ με τον Κολλάρα, αλλά ο τελευταίος, με ωραία προσπάθεια, απεσόβησε τον κίνδυνο. Στο 75΄ο Damzi με πλασέ, ύστερα απο σέντρα του Tahirllari έκανε με σουτ το 6-0. Στο 78΄ο Rapo, μετά από μπαλιά του Μελισσανίδη δεν πρόλαβε, αφού ο Κολλάρας επενέβη σωτήρια. Στο 79΄το σουτ του Μαντζάνα πέρασε άουτ. 

Στο 80΄το σουτ του Χασάι μπλόκαρε ο Κολλάρας. Στο 88΄ο Αντωνιάδης με πλασέ έκανε το 7-0. Στο 90΄, μετά από σέντρα του Μελισσανίδη, ο Χασάι με σουτ έκλεισε το σκορ (8-0).

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του κ. Τζημόπουλου Θ. και των βοηθών του κ.κ. Παπαγιάννη Χρ. και Γιαννόπουλου Κων.ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Δημητριάδης, Γεωργούλης, Νίνος (46΄Νέδος), Τσόπρας Θεοδ. (63΄Μελισσανίδης), Αντωνιάδης, Λαδάς, Damzi, Μηλιάτης Βασ., Tahirllari, Rapo (57΄Χασάι), Μαντζάνας

ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ: Κολλάρας, Ζάχος (61΄ Στυλιάδης), Τσόπρας Λαζ., Κωνσταντινίδης, Κράτσιος Αργ., Τόλος, Κουζίνας, Σιμάι (46΄Γάκιας), Παπαθανασίου, Τσόπρας Ιωαν., Μηλιάτης Διον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια πλέον θα δημοσιεύονται εφόσον είναι επώνυμα και από Χρήστες με Λογαριασμούς Google
Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.