ΕΚΑΣΔΥΜ - πρωτάθλημα Κορασίδων: ΑΣ Βελβεντό - Απόλλων Πτολεμαΐδας 8 -71 | φωτο

Αήττητες συνέχισαν την πορεία τους οι κορασίδες του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, κερδίζοντας σήμερα το μεσημέρι στο ΒΕΛΒΕΝΤΟ 71-8. 

Σε ένα παιχνίδι που δεν χρήζει πολλών σχολίων καθώς η διαφορά των 2 ομάδων ήταν μεγάλη, ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ξεκινώντας από την πολύ καλή άμυνα κράτησε στο μηδέν την αντίπαλη ομάδα στο πρώτο δεκάλεπτο, και αν και ξεκίνησε νωθρά προϊόντος του χρόνου βελτιωνόταν με γεωμετρική πρόοδο στην επίθεση (12 στο Α΄ δεκ., 17 στο Β΄, 18 στο Γ., 24 στο Δ΄).

Το σημαντικότερο δε ήταν πως αυτό επιτεύχθηκε με την συμμετοχή και την καλή παρουσία όλων των αθλητριών της ομάδας, η οποία ξεκουράζοντας ή δίνοντας πολύ χρόνο σε όλες, απέδειξε για ακόμη μία φορά, τις ικανότητες όλων των παιδιών και την δουλειά συνόλου που γίνεται. Μπράβο λοιπόν σε όλα τα κορίτσια όχι μόνο για την απόδοσή τους στον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά και για την καθημερινή σκληρή αλλά όμορφη δουλειά που κάνουν στις προπονήσεις.

 Συγχαρητήρια και στην πολύ φιλόξενη και συμπαθή ομάδα του ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ που αν και με αρκετές μικρές αθλήτριες στην σύνθεσή της, προσπάθησε πολύ μέσα στο παιχνίδι.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 0-12, 3-29, 6-47, 8-71

ΒΕΛΒΕΝΤΟ Α.Σ.( ΖΑΝΔΕΣ Χ..): Τσιτσιώκα Ε. , Ρήγα Α. 4, Κουτλιάμπα Α.Στεργιοπούλου Μ., Κάντζιου Μ. 3, Στεργίου Α., Κοκκίνου Ρ., Σούφτα Χ., Σκωτίδα Δ. 1, Ταχίρι Ι.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ (ΚΑΨΑΛΗΣ Ζ.- ΤΣΑΚΜΑΚΗ Τ.) : Σιδηροπούλου Ε. 4, Παπαγρηγορίου Ξ. 2, Καραφουλίδου Α. 5, Τρυφωνίδου Μ. 7(1), Δανιηλίδου Α. 8, Κουρτίδου Χ. 11, Σιδέρη Φ. 7, Μάντσου Ε., Τσουμήτα 13., Παπαδοπούλου Α., Πασχαλίδου Δ. 10, Δανιηλ Μ. 4

ΓΑΣ Απολλων Πτολεμαιδας 

















Σχόλια