ΣΤΟΥΣ ALL-STARS ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ CAMP ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΤΗΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Ολοκληρώθηκε το Basketball Camp Cadets για αγόρια κάτω των 15 ετών που συνδιοργάνωσαν η FIBA Europe, η Ε.Ο.Κ. και η ΕΣΚΑΒΔΕ στην Πρέβεζα από 27 έως 30 Οκτωβρίου 2016. 
Στο Camp συμμετείχαν 60 νεαροί μπασκετμπολίστες από όλη την Ελλάδα που επελέγησαν μέσα από μία διαδικασία προεπιλογής στις κατά τόπους ενώσεις. 

Την ΕΚΑΣΔΥΜ εκπροσώπησαν τρεις αθλητές, δύο της Α.Ε. Κοζάνης (Γιώργος Παπαγιάννης και Αλέξανδρος Σκαρκαλάς, γεννημένοι το 2002) κι ο Λεωνίδας Κολιός από το Αργος Ορεστικό (γεννημένος το 2003). 

Στη διάρκεια ενός κοπιαστικού αλλά και γεμάτου εμπειρίες τετραήμερου στην Πρέβεζα, η Κ-15 «αφρόκρεμα» της χώρας γνωρίστηκε, προπονήθηκε και αγωνίστηκε υπό την επίβλεψη έξι ομοσπονδιακών προπονητών (Αστεριάδης, Γιαννόπουλος, Δήμος, Δοξάκης, Μίσσας, Μπακογιώργος). 

Μεγάλη διάκριση αποτέλεσε η επιλογή του Γιώργου Παπαγιάννη της Α.Ε. Κοζάνης στον «τελικό» All-Stars όπου συμμετείχαν οι κορυφαίοι 24 αθλητές του τουρνουά που διάλεξαν οι ομοσπονδιακοί  προπονητές. 

Η Α.Ε. Κοζάνης συγχαίρει τον Γιώργο Παπαγιάννη και τον Αλέξανδρο Σκαρκαλά και τους εύχεται καλή συνέχεια στις αγωνιστικές αλλά και μαθητικές τους υποχρεώσεις.


Γιώργος Παπαγιάννης (Α.Ε. Κοζάνης) πρώτος όρθιος αριστερά (Νο. 6)

Σχόλια