Μακεδονικός Σιάτιστας: Ευχαριστούμε τον κο Παπαδόπουλο για την συνεργασία μας

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Κο Παπαδόπουλο για την συνεργασία μας και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια ποδοσφαιρικά και όχι μόνο.
Θα θέλαμε να κάνουμε και κάποιες επισημάνσεις.

Ο Μακεδονικός Σιάτιστας είναι από τα πιο ιστορικά σωματεία της περιοχής και δεν αποτελεί καφενείο του κάθε προπονητή που θέλει να καλέσει τους φίλους του. 

Υπάρχουν όντως κάποια αγωνιστικά προβλήματα τα οποία θα λυθούν σε συνεργασία διοίκησης και νέου προπονητή, σίγουρα όμως ένα από αυτά τα αγωνιστικά δεν είναι στην θέση του τερματοφύλακα όπου έχουμε ήδη 4 με πάρα πολύ καλές περγαμηνές μάλιστα.

Ένας σωστός προπονητής όταν βλέπει την ομάδα του να δημιουργεί 15 κλασικές ευκαιρίες σε κάθε αγώνα χωρίς να μπορεί να βγάζει γκολ, προσπαθεί να λύσει αυτό το πρόβλημα και όχι να ζητήσει τερματοφύλακα (και ο πιο άσχετος με το ποδόσφαιρο θα το καταλάβαινε ότι η προσθήκη ενός τερματοφύλακα δεν θα το έλυνε).

Όπως επίσης ένας σοβαρός επαγγελματίας όταν λύνει μια συνεργασία δεν αρχίζει να διαδίδει ανακρίβειες και κακοήθιες αν σέβεται πρώτα απ όλα τον ίδιο του τον εαυτό.


Πραγματικά σαν διοίκηση έχουμε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο θέμα των μεταγραφών, ο προπονητής μπορεί να κάνει απλά προτάσεις (σοβαρές), αλλά εντός γηπέδου ο μόνος που έχει λόγο είναι ο προπονητής, αδιαπραγμάτευτη αρχή για την ομάδα και ευτυχώς μπορεί να επιβεβαιωθεί από όλους όσους συνεργαστήκαμε.

Σχόλια