Β' ΕΚΑΣΔΥΜ: "Περίπατος" για τους άνδρες του Ηρακλή Κοζάνης

Μία εύκολη νίκη πανηγύρισε το ανδρικό τμήμα του ΗΡΑΚΛΗ το απόγευμα της Κυριακής κόντρα στην ομάδα της Ελπίδας Περδίκκα για τη δεύτερη αγωνιστική του Β' τοπικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΔΥΜ.


  Από το πρώτο κιόλας λεπτό φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων μιας και οι παίχτες του Ζήση Τζιλίνη κατάφεραν από νωρίς να βάλουν τέλος στο ματς παίρνοντας μεγάλη διαφορά πόντων απέναντι στη αντίπαλη ομάδα. Με σωστές επιλογές στην επίθεση αλλά κυρίως με την πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά οι γηπεδούχοι κέρδισαν με 21 - 6 το πρώτο δεκάλεπτο. Στο δεύτερο δεκάλεπτο το σκηνικό δεν άλλαξε , με τον ΗΡΑΚΛΗ να κάνει ένα επιμέρους σκορ 28-8 και την διαφορά να φτάνει στο +35 πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με σκορ 49-14. 

  Ο προπονητής της ομάδας είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πολλά σχήματα , να ρίξει στο παιχνίδι όλους τους παίχτες και να δώσει χρόνο συμμετοχής και στους "μικρότερους". Στο δεύτερο ημίχρονο η διαφορά πήρε μεγάλες διαστάσεις και με όμορφο μπάσκετ ο ΗΡΑΚΛΗΣ πήρε το ροζ φύλλο αγώνα κάνοντας το 2/2 στο πρωτάθλημα με το τελικό 96-25.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ  21-6, 28-8, 25-6, 22-5

ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 96-25.

ΗΡΑΚΛΗΣ: (ΖΗΣΗΣ ΤΖΙΛΙΝΗΣ) ΚΑΤΑΝΟΣ 8(2), ΤΣΑΚΜΑΚΗΣ 13(3), ΚΑΡΑΤΖΕΤΖΟΣ, ΤΟΛΙΑΔΗΣ 12(2), ΓΚΡΑΝΑΣ, ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ 18(2), ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ 23(2), ΔΑΛΛΑΣ 2, ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΗΣ, ΝΗΤΣΙΟΣ 5, ΜΠΡΑΧΟΣ 7, ΜΥΦΤΑΡΙ 8.

  Ευχόμαστε στην ομάδα της Ελπίδας Περδίκκα καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και εκπλήρωση των στόχων της.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα μας είναι η ομάδα του ΠΑΟ Κοζάνης και ο αγώνας θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Κοζάνης. Για την ακριβή ώρα και ημερομηνία θα σας ενημερώσουμε με νέα ανακοίνωση.

Ηρακλής Α.Σ. Κοζάνης

Σχόλια