Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016

Πρόγραμμα ημερίδαας προπονητών ποδοσφαίρου


Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Κοζάνης σε συνεργασία με την ΕΠΣ Ν. Κοζάνης τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 7:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Γενικού Λυκείου Πτολεμαΐδας διοργανώνει ημερίδα με θέμα :

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ – ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΓΟΝΕΩΝ
Σκοπός της ημερίδας είναι η επιμόρφωση των προπονητών ποδοσφαίρου του συνδέσμου μας, καθώς και όσων εμπλέκονται στην προπονητική διαδικασία των αναπτυξιακών ηλικιών, όπως διοικητικοί παράγοντες και γονείς.
Τα θέματα που θα διαπραγματευθούν θα είναι πολύ ενδιαφέροντα, και θα έχουν σχέση τόσο με την ψυχολογία και την αποκατάσταση των νεαρών αθλητών, καθώς και κυρίως με τις προσδοκίες των γονέων από τα παιδιά τους, τους προπονητές, τις ακαδημίες, και τους ποδοσφαιρικούς διαμεσολαβητές (managers). 
Αναλυτικά:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
07:00 – 07:15 :  Χαιρετισμοί
07:15 – 08:45 :  Εισηγήσεις
07:15 – 07:45
ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ : Αθλητικός Ψυχολόγος
«Αυτοσυγκέντρωση: Μία ξεχωριστή ικανότητα»

07:45 – 08:15
ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΟΥ ΔΩΡΑ: Δημοσιογράφος – Διαχειρίστρια αθλητικής ιστοσελίδας
«Προσδοκίες γονέων»
08:15 – 08:45 
ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ : Εργοφυσιολόγος – Γυμναστής
«Βελτίωση της αποκατάστασης μέσω της διατροφής»
08:45 – 09:00
Ανακοινώσεις του ΔΣ του συνδέσμου σχετικά με θέματα των προπονητών
Στο τέλος των εισηγήσεων θα ακολουθήσει στρογγυλή τράπεζα όπου όλοι οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να συζητήσουν και διαπραγματευθούν θέματα ενδιαφέροντός τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.