Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

Στο Μακεδονικό Φούφα ο Νίκος Μόσχος - Το συγκινητικό αντίο των παικτών του Ορφέα στο Νίκο Μόσχο που αποχαιρετά την ομάδα μετά απο 6 χρόνια

Ξεχωριστή και ιδιαίτερη στιγμή ήταν  για τον μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή της ομάδας του Ορφέα, Νίκο Μόσχο που μετά απο 6 χρόνια στον Ξανθιώτικο σύλλογο αποφάσισε να αποχωρήσει και να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του.


Ο Κοζανίτης μέσος που ήταν φοιτητής της Πολυτεχνικής σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην Ξάνθη, ακόμα και μετά το πέρας των σπουδών του και κατά την διάρκεια του στρατιωτικού του παρέμεινε στην ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε προσφέροντας τις υπηρεσίες του μέχρι και σήμερα. Όμως μετά απο ώριμη σκέψη πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην πόλη του για προσωπικούς λόγους.


Έτσι και πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα με την Αναγέννηση Θαλασσιάς και ενώ ο Μόσχος έσπευσε να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του ο αρχηγός της ομάδας Βασίλης Μαλαδένης του προσέφερε μια ανθοδέσμη αλλά και μια αναμνηστική φανέλα με τις υπογραφές όλων των συμπαικτών του.


Όπως κάθε αποχαιρετισμός έτσι και του Μόσχου ήταν ιδιαίτερα συγκινητικός για τα μέλη του τεχνικού τιμ, τους συμπαίκτες του, την διοίκηση και φυσικά την σημαία του Ορφέα τον Μπάμπη Χατζημεστή, ενώ ιδιαίτερα συγκινημένοι ήταν και οι παίκτες της ομάδας που όλα αυτά τα χρόνια υπήρξαν συμπαίκτες με τον Μόσχο με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα του ιστορικού Ορφέα. Ο Μόσχος να σημειώσουμε πως αγωνίστηκε με την φανέλα του Ορφέα για 6 χρόνια ενώ πριν δύο χρόνια αγωνίστηκε και για ένα χρόνο στο Νέστο Χρυσούπολης προτού πέρσι επιστρέψει εκ νέου στον Ορφέα.

 sportsaddict.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.