Απόλλων Πτολεμαΐδας - ΠΑΟ σε φιλική έκδοση

Δύο  πολύ χρήσιμες φιλικές συναντήσεις έγιναν εχθές μεταξύ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ και του Π.Α.Ο. Στο ΄΄παλατάκι΄΄ του πολύ φιλόξενου ΠΑΟΚ, συναντήθηκαν οι ομάδες κορασίδων και παγκορασίδων των δύο συλλόγων, με τις εντυπώσεις και τα συμπεράσματα για όλους να είναι ιδιαίτερα χρήσιμα.


Πολύ σημαντική η εμπειρία για τις αθλήτριες του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και ιδιαίτερα τις μικρότερες, αφού πάτησαν το παρκέ ενός από τα ωραιότερα και μεγαλύτερα γήπεδα της ΕΛΛΑΔΑΣ, αλλά είχαν και την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν μια ομάδα, η αξία και το όνομα της οποίας είναι πασιφανή.

 Ιδιαίτεροι δεσμοί άλλωστε συνδέουν τις 2 ομάδες αφού έχουν βρεθεί πολλές φορές αντίπαλοι στην Α1 , αλλά και σε τελικές φάσεις ηλικιακών πρωταθλημάτων σε αγώνες με ιδιαίτερο πάντα ενδιαφέρον.

Ευχαριστούμε τον οικοδεσπότη Π.Α.Ο.Κ. και τον Π.Α.Ο. για τα ωραία παιχνίδια που έγιναν σε πολύ φιλικό και ευχάριστο κλίμα, και ευελπιστούμε πως τέτοιου είδους συναντήσεις θα επαναληφθούν.

Πολύ σημαντικό κέρδος για τα παιδιά οι πλούσιες αγωνιστικές εντυπώσεις αλλά και η ανάπτυξη και εμβάθυνση τόσο των διαπροσωπικών σχέσεων και εμπειριών μέσα στην ομάδα, αλλά και η αλληλεπίδραση και γνωριμία με μελλοντικούς αντιπάλους και γιατί όχι συμπαίκτριες.


Στα συμπεράσματα των αγώνων η καλή αγωνιστική κατάσταση των κορασίδων αλλά κι η ανάγκη να συνεχιστεί και να ενταθεί η σκληρή δουλειά ώστε ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ να βρεθεί στο κορυφαίο επίπεδο που έχει συνηθίσει φίλους και αντιπάλους και οι πολλά υποσχόμενες μικρές μας, που αν και μικρότερες ηλικιακά απέδειξαν απέναντι σε έναν κορυφαίο αντίπαλο, ότι μπορούν να συνεχίσουν με ιδιαίτερη επιτυχία στην τροχιά των επιτυχιών...


ΓΑΣ Απολλων Πτολεμαιδας 

Σχόλια