Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά handball Climax x-mas cup 2017 παίδων-κορασίδων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά handball Climax x-mas cup 2017 παίδων-κορασίδων που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Α.Κ. Συκεών! Στη διοργάνωση πήρε μέρος και η Εθνική Κ15 με τη συμμετοχή 18 αθλητριών διαφόρων ομάδων, τέσσερις εκ των οποίων αθλήτριες του Εθνικού Κοζάνης!
Συνεχίζεται λοιπόν η παράδοση του Εθνικού που σταθερά πλαισιώνει με αθλήτριες του την Εθνική Ομάδα, σε όλες τις κατηγορίες. Αυτή τη φορά, τέσσερις από τις Παγκορασίδες Α' του Εθνικού, προσκλήθηκαν στην Εθνική Ελλάδος Κ15, που έλαβε μέρος στο τουρνουά Κορασίδων στην Θεσσαλονίκη, κόντρα σε άλλες επτά ομάδες και κατέκτησε την Τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Τις Γκιάτα Μαρία, Μπούκου Ειρήνη, Κουντουρά Σοφία και Φλώρου Κατερίνα, προβάλουμε ως παράδειγμα και τις ευχαριστούμε που τιμούν με την παρουσία τους στην Εθνική, την ομάδα του Εθνικού Κοζάνης και την πόλη μας.Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες της Εθνικής Κ15 και στους προπονητές Σκάρλο Δημήτρη και Τριανταφυλλίδου Κική για την εξαιρετική παρουσία στο τουρνουά!

Σχόλια