Α’ ΕΠΣΚ: Α.Ε. Γραμμοχωρίων – ΑΓΣΚ Καστοριάς 0-6 | φωτο

Με μισή ντουζίνα γκολ φιλοδώρησε η Καστοριά, την Α.Ε. Γραμμοχωρίων, την οποία νίκησε, εκτός έδρας με 0-6.
Η Καστοριά ξεκίνησε το παιχνίδι ορεξάτα και ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ, στο 10΄, όταν ο Μαντζάνας με αριστερό συρτό σουτ άνοιξε το σκορ (0-1), πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της Καστοριάς σε επίσημο παιχνίδι, για τη νέα χρονιά.
Η Καστοριά συνέχισε να πιέζει, αλλά είχε μία φλύαρη υπεροχή σε όλο το α’ ημίχρονο και η κυριότερη ευκαιρία που έχασε ήταν στο 28΄, όταν σε ωραίο πλασέ του Astrauskas, από τα αριστερά, η μπάλα βρήκε την ρίζα της δεξιάς κάθετης δοκού της εστίας του Ηλιόπουλου.


Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε. Οι παίκτες της Καστοριάς μπήκαν πιο σοβαροί και σε διάστημα ενός 20λεπτου από την έναρξη του β΄ημιχρόνου, κατόρθωσαν να διευρύνουν το σκορ, φτάνοντας στο τελικό 0-6, χάνοντας, παράλληλα, σωρεία άλλων ευκαιριών.
Στο 48΄ο Tahirllari έκανε σέντρα από τα αριστερά και ο Astrauskas με πλασέ έκανε το 0-2. Στο 50΄ο Astrauskas με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Μαντζάνα από αριστερά, έκανε το 0-3. Στο 55΄ο Νίνος έκανε σέντρα από τα αριστερά και ο Μαντζάνας με πλασέ, σε κενή εστία, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4. Στο 59΄έγινε το 0-5.


Δράστης ήταν ο παίκτης των γηπεδούχων Τζιώτζης Δ., που έστειλε, με κεφαλιά, τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, προσπαθώντας να αποκρούσει τη σέντρα του Damzi από τα δεξιά. Στο 66΄, μετά από ασίστ πάσα του Μελισσανίδη, ο Damzi με σουτ από κοντά έκλεισε το σκορ (0-6).


Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του κ. Τσιμόπουλου Θ. και των βοηθών του κ.κ. Γιαμπάνη Ν. και Χατζή Κ., άπαντες του Σ. Δ. Π. Καστοριάς.


Α.Ε. Γραμμοχωρίων: Ηλιόπουλος (74΄Θωμάς), Κενανίδης, Νίκας, Τζιώτζης Δ., Νικολάου, Κωστάρας, Δασκουλίδης, Βέης, Στεργίου, Γαλάτης, Ψαρράς (50΄Μήλιας)


ΑΓΣΚ Καστοριάς: Κράτσιος, Χασάι (66΄Σίμος), Νίνος (58΄Μελισσανίδης), Αντωνιάδης, Petrov, Λαδάς, Damzi, Μηλιάτης, Tahirllari (52΄Πετρίδης), Astrauskas, Μαντζάνας.


Σχόλια