Α' ΕΠΣΚ: Α.Ε. Κοζάνης - Μ. Αλέξανδρος Χαραυγής 1-0


Μία κεφαλιά του Βασίλη Μαντζώλα από φάουλ-σέντρα του Καραγεώργου στο 28′ ήταν αρκετή για να δώσει την νίκη στην Α.Ε. Κοζάνης απέναντι στον Μ. Αλέξανδρο Χαραυγής στο παιχνίδι που έγινε στο Στρατιωτικό Γήπεδο στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας.



Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να ξαναμπούν σε αγωνιστικούς ρυθμούς καθώς αυτό ήταν το δεύτερο τους παιχνίδι μετά την μακριά αγωνιστική απραξία.

Ο αγώνας δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, η Χαραυγή είχε περισσότερη κατοχή χωρίς όμως να απειλεί ιδιαίτερα ενώ η ΑΕΚ έδειξε καλή αμυντική λειτουργία με τον τερματοφύλακα Παπαγερίδη να είναι παρών όταν χρειάστηκε.

Στο πρώτο μέρος το γκολ του Μαντζώλα στο 28′ ήταν η καλύτερη στιγμή του παιχνιδιού.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ είχε καλές στιγμές με τους Βογιατζή στο 68′ και Καραγεώργο στο 75′, ενώ νωρίτερα στο 55′ η Χαραυγή απείλησε με κεφαλιά του Χατζή από κοντά που απέκρουσε ο Παπαγερίδης.


Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ (Θ. Παπαδόπουλος): Παπαγερίδης, Δούμας, Πετρίδης, Μαντζώλας, Βοριαζίδης, Αποστολίδης, Παπαρίζος (53′ Σαλονικίδης), Χρήστου, Βογιατζής (89′ Καλαφατίδης), Καραγεώργος, Σαράφας (77′ Μαρτιρόσοφ).

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΡΑΥΓΗΣ (Γ. Τσέπουρας): Παναγιωτίδης, Ρούσης, Κουμπούρας, Σαββίδης, Σαριόγλου, Δήμτσιος, Μυροφορίδης, Βογιατζής (82′ Πριόνας), Κουτρότσιος, Χατζής (68′ Ν. Χατζαβερίδης), Θεοδωρίδης.



Διαιτητής: Πανυτσίδης
Βοηθοί: Γεωργιάδης, Τζιαμπάζης


επιμέλεια: Κώστας Τσιώρας 

Σχόλια