Α' ΕΠΣΚ: Α.Ε. Ποντίων - Αλιάκμων Αιανής 1-1 | φωτο


Συννεφιασμένη Κυριακή για την ΑΕΠ (στη πισίνα του γηπέδου της Ξηρολίμνης)

η οποία παρά την κατοχή και τα τρία δοκάρια κόλλησε στο 1-1 με την Αιανή και πάει στα επόμενα δύο ντέρμπι με (Κοζάνη και Σιάτιστα εντός έδρας) με όχι και την καλύτερη ψυχολογία.


Πλέον το ζητούμενο για τους Πόντιους είναι η διατήρηση αν όχι η αύξηση της διαφοράς των έξι βαθμών. 

Το φιλμ του αγώνα:

14΄ ο Συμεωνίδης θα σουτάρει από τα εικοσιπέντε περίπου μέτρα η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι θα σκάσει στην γραμμή και θα απομακρυνθεί.

15΄ ο Δημητριάδης θα σουτάρει η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι στην επαναφορά θα μπει γκολ αλλά ο επόπτης Λαμπριανίδης θα δείξει οφ σάιτ.

18΄ σουτ Τσαγκαλίδη αποκρούει ο Τζέλλος στην επαναφορά δεν προλαβαίνει ο Παπαγαθονίκου μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια ο κίπερ της Αιανής.

32΄ ο Ίττης θα γεμίσει κάτω από το χώρο του κέντρου ο Παπαγαθονίκου θα περάσει στο σπριντ τον Βαβλιάρα Σ. και με σουτ από το ύψος του πέναλτι θα κάνει το 1-0.

38΄ κόρνερ για τους γηπεδούχους εκτελεί ο Συμεωνίδης απομάκρυνση από τους αμυντικούς η μπάλα στον Ακριτίδη ο οποίος σουτάρει η μπάλα κοντράρει σε αμυντικό οριζόντιο δοκάρι και κόρνερ.

62΄ σουτ ο Κείσογλου ο Τζέλλος θα αποκρούσει.

68΄ η Αιανή στην πρώτη της ουσιαστικά επίσκεψη στα καρέ των γηπεδούχων θα κάνει το 1-1 με τον Κουτσογεωρόπουλο. Συγκεκριμένα ο Βάσσος Β. θα εκτελέσει φάουλ από το κέντρο ο Ίττης θα προσπαθήσει να διώξει με το κεφάλι η μπάλα θα πάει στον Κουτσογεωρόπουλο ο οποίος με κεφαλιά θα κάνει το 1-1.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν με ανορθόδοξο τρόπο και γεμίσματα να μπουν στην περιοχή των φιλοξενούμενων αλλά δεν θα καταφέρουν τίποτα και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή θα βρει το παιχνίδι ισόπαλο με 1-1.



Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Κουτσώνας με βοηθούς τους κ. κ. Λαμπριανίδη και Δραγώγιας.

Α.Ε. Ποντίων:  (Σαμαράς Γ.) Κυριακίδης Ντούκα Πασχαλίδης Δημητριάδης Ζερβανταρίδης (78΄ Κουλουκίδης) Ακριτίδης Συμεωνίδης (58΄  Παπαδόπουλος) Ίττης  Παπαγαθονίκου  Κείσογλου  Τσαγκαλίδης (58΄ Κουτσομήτρος)

Αιανή: (Μαυροδήμος) Τζέλλος Γοδενόπουλος Γκουλιάφας (71΄ Μαρούδης)  Βαβλιάρας Σ. (38΄ Κουσίδης)  Βάσσος Β.  Μαυροδήμος Νάνος Βαβλιάρας Χ. Βάσσος Ζ.  Γκουρτζιούμης (52΄ Αναστασίου) Κουτσογεωργόπουλος 


Σχόλια