Α’ ΕΠΣΚ: Μέγας Αλέξανδρος Χαραυγής – Μακεδονικός Σιάτιστας 1-2 - Σημαντικό διπλό του Μακεδονικού Σιάτιστας στη Χαραυγή | φωτο - βίντεο

Σημαντικό διπλό του Μακεδονικού  Σιάτιστας στη Χαραυγή

Ένα πολύ καλό παιχνίδι παρά την μεγάλη αγωνιστική  αποχή των ομάδων  είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν το Σάββατο το μεσημέρι στη Χαραυγή μεταξύ του Μέγα  Αλέξανδρου Χαραυγής και του Μακεδονικού Σιάτιστας 1-2.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν ένα σημαντικό διπλό, μέσα σε μία δύσκολη  έδρα και κόντρα σ’  ένα δυνατό αντίπαλο.  
Ο Μακεδονικός μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο,  προηγήθηκε στο σκορ 0-2 και είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού. 

Οι γηπεδούχοι δε το έβαλαν κάτω, μείωσαν στο 70’  σε 1-2 και κυνήγησαν την ισοφάριση.  Το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά άνοιξε, με τους γηπεδούχους να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο και με  τους φιλοξενούμενους  να προστατεύουν κυρίως το υπέρ τους σκορ και να βγαίνουν από την άλλη πολύ επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις. 



Το φιλμ του αγώνα 
Στο 6΄ ο Χατζής θα εκτελέσει φάουλ γυριστή κεφαλιά του Μυροφορίδη , αποκρούει ο Τσιαούσης.
 Στο 15΄ο Τσακνάκης  από πλάγια θα μπει στην περιοχή θα ανατραπεί και ο κ . Ζούγρας θα υποδείξει πέναλτι. Το πέναλτι εκτελεί εύστοχα ο παθών και κάνει το 0-1.                       Στο 19΄φάουλ Ταφαρλή γυριστό σουτ Τσακνάκη λίγο έξω.
Στο 24΄Ταφαρλής φάουλ, γυριστή κεφαλιά Μαλούτα,  αποκρούει ο Παναγιωτίδης σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελεί επικίνδυνα ο Ταφαρλής αλλά ο Παναγιωτίδης πάλι απομακρύνε. Στο 33΄ωραία ενέργεια του Τσούκρα θα σπάσει στον Ταφαρλή που θα πιάσει το σουτ, άουτ. Στο 35΄Τσικόπουλος στον Τσακνάκη , σουτ διώχνει ο Παναγιωτίδης .         Στο  48' Τσακνάκης ωραία στον Τσικόπουλο μονοκόμματο σουτ από κοντά και πάλι ο Παναγιωτίδης λέει όχι.
 Στο 50΄σουτ Ταφαρλή μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Παναγιωτίδης.                           
Στο 54΄Τσούκρας Χ σέντρα  μέσα στην περιοχή,  και με διαγώνιο σουτ ο   Τσακνάκης   γράφει το 0-2.                                                                                                                 Στο 63΄ο Δονούλης θα βρει ωραία τον Μπατσή αυτός θα μπει στην περιοχή θα πιάσει το σουτ, αλλά ο Παναγιωτίδης για άλλη μια φορά φωνάζει παρών και διώχνει κόρνερ. Το κόρνερ εκτελεί ο Ταφαρλής κεφαλιά Τσούκρα Χ , άουτ.
Στο 70΄ο Χατζής ωραία μπαλιά στον Μυροφορίδη που ψύχραιμα μέσα από την περιοχή θα πλασάρει τον Τσιαούση και θα μειώσει σε 1-2.
Στο 92΄ο Μαντώς διαγώνιο σουτ διώχνει σε κόρνερ ο Παναγιωτίδης. 
   



Μέγας Αλέξανδρος Χαραυγής (Τσέπουρας): Παναγιωτίδης, Βογιατζής (56’ Αδαμίδης), Θεοδωρίδης, Κουμπούρας, Σαββίδης, Δήμτσιος, Χατζαβερίδης Ν., Χατζής (75’ Ποζίδης), Ρούσης, Κουτρότσιος, Μυροφορίδης (70’ Πριονάς).



Μακεδονικός Σιάτιστας (Καραμπατζάκης): Τσιαούσης, Νασιόπουλος, Μαλούτας, Στεργίου (56’ Δονούλης), Τσιούκρας Γ., Ταφαρλής, Μπατσής Χ., Μπούρτσος, Τσικόπουλος, Τσούκρας Χ. (86’ Μαντώς), Τσακνάκης (92’ Μπατσής Β.).  

Διαιτητής: Ζούγρας


Βοηθοί: Τζιαμπάζης, Παπαδόπουλος Χ. 
επιμέλεια: Γιώργος Κατσίκας 
















Σχόλια