Α’ ΕΠΣΚ: Μακεδονικός Κοζάνης – Κοζάνη 1-4 | φωτο - βίντεο



Πήρε  δίκαια τη νίκη με σκορ 4-1 η Κοζάνη κόντρα στον τυπικά γηπεδούχο και συμπολίτη Μακεδονικό και  πλησίασε ακόμα περισσότερο την κορυφή αφού η ΑΕΠ είχε νέο στραβοπάτημα, αυτή τη φορά στην έδρα της με την Αιανή (1-1).

Ο Μακεδονικός για 75 περίπου λεπτά ήταν μέσα στο παιχνίδι κυνήγησε ένα θετικό αποτέλεσμα  αλλά προδόθηκε από τα πολύ καλά "στημένα" της Κοζάνης και την αδράνεια της άμυνας του,   σ’  αυτές τις δουλεμένες από πλευράς Κοζάνης εκτελέσεις.


Το φιλμ του αγώνα
Στο 8' κόρνερ Τραυλού, καρφωτή κεφαλιά Δούμα από κοντά 0-1..
Στο 10' Κοτζαντίσογλου , μακρινό σουτ , άουτ.
Στο  13' σουτ Νικολάου μπλοκάρει ο Πατουλίδης.
Στο 17' φάουλ Ζαχαριάδη η μπάλα θα φτάσει στον Νικολάου μέσα στην περιοχή, σου άουτ.
Στο 19' γκολ για την Κοζάνη ,ακυρώνεται για επιθετικό φάουλ.
Στο 22: κόρνερ με τον Λάμπρου , σύγχυση στη περιοχή η μπάλα θα κοντράρει στον Ζαχαριάδη, θα βρει το κάθετο δοκάρι και θα περάσει τη γραμμή του τέρματος για το 1-1.
Στο 30' μονοκόμματο σουτ Κοτζαντίσογλου  λίγο έξω από την περιοχή στη γωνία του Πάντου για το 1-2.
Στο 46' φάουλ Ματούλα, διώχνει ο Πατουλίδης.
Στο 61' λάθος της άμυνας του Μακεδονικού, η μπάλα μέσα στην περιοχή στον Δούμα , πλασέ , πέφτει κι αποκρούει ωραία ο Πάντος.
Στο 67' βαθιά μπαλιά στον Πουτογλίδη , θα βγει ο Πάντος θα προσπαθήσει να διώξει , η μπάλα θα κοντράρει στον Πουτογλίδη και θα περάσει λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.
Στο 75' φάουλ κοντά στη γραμμή του κόρνερ , εκτελεί ο Τζερεμές, θα πεταχτεί ο Τσικόπουλος Ηλίας και με δυνατή κεφαλιά θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 1-3 .
Στο 86' μέσα στην περιοχή ο Χαματάι θα πιάσει το δυνατό σουτ και θα σημειώσει το τελικό   4-1.
Στο 88' ο Ματούλας θα αποφύγει τον Πατουλίδη θα σουτάρει , αλλά επάνω από τη γραμμή θα διώξει ο Τσικόπουλος.


Καλή η διαιτησία του κ Ζούγρα  και των βοηθών του Παπαδόπουλου και Μπαλιάκα


Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης):  Πάντος, Αργυρόπουλος (66' Μουρατίδης), Τρομπούκης Κ. (60' Αγγέλου), Κιβρακίδης, Κοτταρίδης, Αντωνόπουλος, Νικολάου, Ζαχαριάδης (66' Τρομπούκης Θ), Πηγαδάς, Λάμπρου , Ματούλας.



Κοζάνη (Παπαδόπουλος Β): Πατουλίδης, Παπαδόπουλος Δ, Φωλίνας, Αντωνιάδης, Πουλατσόγλου, Τσικόπουλος, Τζερεμές (86' Καζαντζίδης), Κοτζαντίσογλου, Πουτογλίδης, Τραυλός (68' Χαματάι), Δούμας (87' Παπαδόπουλος Π).


επιμέλεια: Γιώργος Κατσίκας 







περισσότερες φωτο 


Σχόλια