Β’ ΕΠΣΚ: Δόξα Βερμίου Πύργων – Δράση Τσοτυλίου 1-5 | φωτο



 Ήττα για τους Πύργους από το Τσοτύλι 
Την συντριβή γνώρισαν μέσα στην έδρα τους οι Πύργοι από την πρωτοπόρο ομάδα της κατηγορίας Δράση Τσοτυλίου με σκορ 1-5.

Η μεγάλη χρονική περίοδος δίχως αγωνιστική δράση φάνηκε πως επηρέασε την ομάδα των Πύργων που στο πρώτο ημίχρονο έχανε ήδη με 0-3 από το Τσοτύλι που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τα λάθη και την αδράνεια παιχτών της τοπικής ομάδας καθαρίζοντας από νωρίς το παιχνίδι.
Αν και στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα των Πύργων προσπάθησε να αντιδράσει μειώνοντας σε 1-3,όλα τέλειωσαν όταν στα επόμενα 2 λεπτά έγινε το 1-4 και στο 70 λεπτό οι Πύργοι έχασαν την ευκαιρία με τον Παρηγορίδη με πέναλτι να κάνει το 2-4 -χάνοντάς το- με το ματς από εκεί και μετά να έχει ουσιαστικά τελειώσει.

Φάσεις και γκολ  
Στο 10 λεπτό ο Χαραλαμπίδης θα σεντράρει από τα αριστερά με τον Παπαϊωάννου να αστοχεί σε σουτ στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Στο 18 λεπτό φάουλ του Παριγορίδη στον Αραβόπουλο σε επικίνδυνη θέση και ο Παπανώτας με απευθείας εκτέλεση φάουλ θα κάνει το 0-1.
Στο 23 λεπτό σε σέντρα του Κοσμίδη Δ. ο Παπαχρήστου θα σουτάρει με τον Αποστολίδη να διώχνει σε κόρνερ.
Στο 26 σε ασυνεννοησία της άμυνας των Πύργων ο Αραβόπουλος με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Νικηφορίδη κάνοντας το 0-2.
Στο 30 λεπτο σε σέντρα σουτ του Κοσμίδη Δ. ο Αποστολίδης θα κάνει ασταθή απόκρουση με τον Παρηγορίδη να μην προλαβαίνει να μειώσει μπλοκάροντας σε δεύτερο χρόνο ο τερματοφύλακας του Τσοτυλίου.
Στο 38 λεπτό δυνατό σου του Χατζηιωαννίδη μόλις άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αποστολίδη.
Στο 40 λεπτό λάθος από τον Κοσμίδη Α. και ο Παπανώτας με ευθύβολο σουτ δεν θα αφήσει περιθώρια αντίδρασης στον Νικηφορίδη κάνοντας το 0-3.
Στο 45 λεπτό σε κόρνερ του Κοσμίδη Δ. ο Τσαραμανίδης εξ επαφής δεν θα πιάσει την κεφαλιά χάνοντας την ευκαιρία να κάνει το 1-3.
Ημίχρονο 0-3.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο πολύ καλός Γκιούρος θα κερδίσει πέναλντι το οποίο θα εκτελέσει ο Παρηγορίδης γράφοντας το 1,   στο 47.
Στο 49 σε λάθος γύρισμα στον Νικηφορίδη,  ο Παπανώτας θα τσιμπήσει την μπάλα με τον Νικηφορίδη να τον ανατρέπει και τον διαιτητή Ζούγρα να δείχνει τα 11 μέτρα και τον Λαζαρίδη να κάνει το 1-4 για το Τσοτύλι.
Στο 70 λεπτό ο Γκιούρος και πάλι θα ανατραπεί και αυτή την φορά το πέναλτι να υποδεικνύεται από τον επόπτη γραμμών Παπαδόπουλο Μ. που είχε προσωπική άποψη της ανατροπής και τον κύριο Ζούγρα να ξαναδείχνει την εσχάτη των ποινών. Αυτή την φορά ο Παριγορίδης θα στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά στα δίχτυα του Αποστολίδη με τον διαιτητή Ζούγρα να ακυρώνει ορθώς το γκολ.
Μετά το χαμένο πέναλτι για τους Πύργους ουσιαστικά το παιχνίδι τελείωσε.
Στο 85 λεπτό φάουλ του Νεοφυτίδη θα αποκρούσει εκπληκτικά ο Αποστολίδης σε κόρνερ.
Στο 87 λεπτό ο Παπανώτας θα κάνει το χακ - τρικ  σε τετ α τετ κάνοντας το 1-5 σφραγίζοντας την νίκη της ομάδας του.
Στο 90 λεπτό ο Νεοφυτίδης θα πασάρει στον Παριγορίδη μέσα στην μικρή περιοχή με τελευταίο καθυστερεί χάνοντας την μπάλα από τους αμυντικούς και ταυτόχρονα την ευκαιρία να μειώσει το σκορ.
Τελικό σκορ 1-5 με το διαιτητικό τρίο να δίνει ρεσιτάλ διαιτησίας και την διοίκηση των Πύργων να συγχαίρει τους Διαιτητές και να εύχεται καλή πορεία στην ομάδα της Δράσης Τσοτυλίου σε κλίμα εγκάρδιο.

Συνθέσεις:

Δόξα Βερμίου Πύργων (Ρισβάνης Κ.): Νικηφορίδης, Ανδρονικίδης, Παντζούρης, Κοσμίδης Α, Τσαραμανίδης, Βαγκόπουλος, Παπαχρήστου (71’ Νεοφυτίδης), ΓΚΙΟΥΡΟΣ ( 86’ Παραστατίδης), Παριγορίδης, Κοσμίδης Δ, Χατζηιωαννίδης Δ. (58’  Σιώψης).



Δράση Τσοτυλίου (Καλύβας Χ.): ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, Θεοδωρόπουλος, Ζennullari, Mhttaw (85’  Περσίδης), Βασιλόπουλος, Σαμαράς, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ, ΑΡΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ (77’ Ζιμπλίδης), ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ (56’ Σαμψωνίδης).


Διαιτητής Ζούγρας 
Βοηθοί: Τζιουβάρας, Παπαδόπουλος Μ. 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ν. ΚΟΡΥΦΙΔΗΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ

ΔΟΞΑΣ ΒΕΡΜΙΟΥ ΠΥΡΓΩΝ

Σχόλια