Γ’ ΕΠΣΚ: ΑΕ Καισαρειάς – Εθνικός Πτολεμαΐδας 4-1


Επιτέλους δράση!!!
 Μετά από δύο μήνες σχεδόν αγωνιστικής απραξίας, οι ομάδες πάτησαν χόρτο.
Και η ομάδα της Καισαρειάς  ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, το δεύτερο γύρο, κερδίζοντας σχετικά εύκολα τον αξιόμαχο Εθνικό Πτολεμαΐδας με σκορ 4-1.

Μπαίνοντας δυνατά, κατάφερε σχετικά νωρίς να προηγηθεί, με ασύλληπτο σουτ του Αναστασίου Δ. και να κάνει δυο τα τέρματα με επίσης με πολύ καλό σουτ του Σαΐτη Γ.
Πριν συμπληρωθεί το ημίωρο, το σκορ διευρύνεται με φοβερό φάουλ του Τζέλλου Γ. με την τύχη να είναι με το μέρος μας, αφού η μπάλα χτύπησε πρώτα στο δοκάρι και μετά στη πλάτη του τερματοφύλακα, για να καταλήξει στα δίχτυα.
Ο Εθνικός κατάφερε να μειώσει πριν τη λήξη του ημιχρόνου από αδράνεια της άμυνας.

Κακό ήταν το ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο, δίνοντας χώρο στον αντίπαλο με συνέπεια να καταφέρει να δημιουργήσει κάποιες φάσεις χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο.
Το τέταρτο τέρμα ήρθε με φάση διαρκείας στην μικρή περιοχή του αντιπάλου με το Σαΐτη Γ., να επωφελείται τα λάθη των αντιπάλων και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με κοντινό πλασέ.
Με αυτή τη νίκη, εδραιώνεται η ΑΕ Καισαρειάς στη τρίτη προνομιούχο θέση για την άνοδο στην Β' ερασιτεχνική κατηγορία με 6 βαθμούς διαφορά από την τέταρτη ομάδα.

Συγχαρητήρια σε όλους.
 Ευχόμαστε καλή συνέχεια στη ομάδα του Εθνικού.

Καλή η διαιτησία του κυρίου Κεχαγιά και των βοηθών του Σία  Α., Κοτσαμουράτογλου.
Αθλητική Ένωση Καισαρειάς

Σχόλια