Α' ΕΠΣΚ: ΑΓΣ Καστοριάς - Νταηλάκης 4-1 | φωτο

"Ντόρτια" έφερε η Καστοριά στον αγώνα της με τον Α.Σ. Νταηλάκη, τον οποίο νίκησε με 4-1 και αύξησε τη διαφορά της από την δεύτερη θέση.


Με "ντόρτια" ξεκίνησε η Καστοριά, τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, για τον β΄γύρο του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας της Ε. Π. Σ. Καστοριάς, αφού νίκησε τον Α. Σ. Νταηλάκη με 4-1. Με τη νίκη της αυτή η Καστοριά αύξησε την απόσταση της, σε δύο (2) βαθμούς, από την δεύτερη θέση, στην οποία αναρριχήθηκε ο Μ. Αλέξανδρος Καλλιθέας, αφού η Αστραπή Μεσοποταμίας "σκόνταψε" στο Άργος Ορεστικό, φέρνοντας ισοπαλία 1-1, με τον τοπικό Παναργειακό.

Το παιχνίδι είχε την ίδια όψη και στα δύο ημίχρονα, με την Καστοριά να έχει μεγάλο ποσοστό κατοχής της μπάλας, που άγγιξε το 80%.  Στο 9΄το σουτ του Αντωνιάδη, δεν είχε ευτυχή κατάληξη, αφού η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων. 

Στο 14΄η ωραία ασίστ πάσα του Tahirllari βρήκε τον Astrauskas, ο οποίος με πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0), πετυχαίνοντας, ταυτόχρονα, το 14ο του γκολ, στο φετινό πρωτάθλημα. Στο 35΄είχαμε επανάληψη της φάσης με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Ασίστ του Tahirllari και σκόρερ και πάλι με σουτ ο Astrauskas. 

Ο Λιθουανός διεθνής ποδοσφαιριστής της Καστοριάς είδε τη μπάλα να βρίσκει το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Νταηλάκη, σε σουτ του στο 37΄, ενώ στο 40΄οι αμυντικοί του,  απέκρουσαν πάνω στην γραμμή της εστίας τους, την κεφαλιά του Πετρίδη. 

Στο β΄ημίχρονο και παρά το γεγονός ότι η ομάδα του     Α. Σ. Νταηλάκη, μείωσε σχετικά γρήγορα σε 2-1, στο 49΄, με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Νούλα, η Καστοριά δεν πτοήθηκε. Παρά το πέναλτι που κέρδισε ο Σαββόπουλος Ε., που ανατράπηκε από τον Γιαρμά, έξω από την περιοχή (!), οι παίκτες της Καστοριάς διατήρησαν την ψυχραιμία τους και εξακολούθησαν να πιέζουν τον αντίπαλο τους. Έτσι στο 52΄, ο Μαντζάνας εκτέλεσε κόρνερ και ο Πετρίδης με κεφαλιά έκανε το 3-1. Στο 55΄ ο Astrauskas γύρισε υπέροχα στον Μαντζάνα, ο οποίο απέτυχε να σκοράρει σε κενή εστία. Ο Μαντζάνας, όμως, "πήρε το αίμα του πίσω", στο 58΄, όταν με ωραίο σουτ έκανε το 4-1. Στο 75΄είχαμε δεύτερο δοκάρι για τους γηπεδούχους, σε κεφαλιά του Astrauskas.


Καλή ήταν η διαιτησία του κ. Κωτσόπουλου Κ. και των βοηθών του κ.κ. Δημητριάδη Ιορδ. και Ζιώγου Ε., άπαντες του Σ. Δ. Π. Καστοριάς.

Οι συνθέσεις: 

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Γιαρμάς, Σίμος, Νίνος, Αντωνιάδης (66΄Φυτανίδης), Petrov, Λαδάς, Rapo (46΄Μαντζάνας), Μηλιάτης, Tahirllari, Astrauskas, Πετρίδης

Α. Σ. ΝΤΑΗΛΑΚΗ: Ευαγγέλου Π., Ποντίκης, Παντελίδης, Σαββόπουλος Κ., Παπαθυμιόπουλος, Ψωμιάδης (61΄Ευαγγέλου Γ.), Σαββόπουλος Ε., Ζάχος (70΄Σαμαράς), Νούλας, Τσακλίδης, Ευαγγέλου Ε. (46΄Ιωαννίδης) 

agsk-kastoria.blogspot.gr










Σχόλια