Η άποψη του Προέδρου της Χαραυγής, Δημήτρη Κοντοζίδη στο θέμα που προέκυψε με τον Γιώργο Τσέπουρα

Ως εκπρόσωπος του σωματείου Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Χαραυγής θα παρακαλούσα όποιον ενδιαφερόμενο για το θέμα των προπονητών όπως επικοινωνήσει στο προσωπικό μου τηλέφωνο (6947209235) σε εργάσιμες ώρες και ημέρες.


Θεωρώ πως θα ήτανε εξαιρετικά ενδιαφέρον να ακούσω και να συζητήσω με οποιονδήποτε έχει να προσάψει κάτι έναντι των αποφάσεων που συλλογικά λαμβάνουμε, απευθείας και όχι μέσω τρίτων προσώπων, τα οποία ίσως και καταναγκαστικά (όπως ο ίδιος αντιλαμβάνομαι στο περιστατικό το οποίο έλαβε μέρος στον "αέρα" της εκπομπής Ματιές στα Σπορ μέσω του κυρίου Παπακώστα) τείνουν να υποβαθμίσουν το σημαντικό έργο ενός προπονητή ποδοσφαίρου που έχει όλα τα φόντα και τις προδιαγραφές ανέλιξης στον τομέα που ασχολείται, καθώς και την προβολή του έργου του συλλόγου μας.

Θεωρώ πως υπήρχαν πολλές ώρες και μέρη συζήτησης του συγκεκριμένου θέματος και όχι στην μισή ώρα που είχαμε ως προσκεκλημένοι της εκπομπής "Ματιές στα Σπορ".  

Αναμένω οποιονδήποτε άμεσα ή έμεσσα θιγόμενο να επικοινωνήσει μαζί μου και να μου παραβάλλει την όποια ανησυχία του και θεωρία του. Έτσι πιστεύω πως πρέπει να λύνονται τα όποια προβλήματα και όχι με ανούσιες κινήσεις εντυπωσιασμού. 

Πάνω από όλους η ομάδα, πάνω από όλα ο Μέγας!

Με εκτίμηση,
Κοντοζίδης Δημήτρης.
Γραφείο Τύπου 
Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Χαραυγής


16η εκπομπή Ματιές στα σπορ 

Σχόλια