Με μεγάλη επιτυχία η "Γιορτή Ποδοσφαίρου" της ΕΠΣ Γρεβενών | φωτο


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η "Γιορτή Ποδοσφαίρου" της ΕΠΣ Γρεβενών στην κατάμεστη αίθουσα του κέντρου διασκέδασης «Πανόραμα» Μυρσίνης Γρεβενών.


Η Διοίκηση της Ένωσης και ο πρόεδρος Δημ. Κουπτσίδης, τίμησαν τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη (που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων απουσίαζε και εκπροσωπήθηκε από τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ Μάκη Γκαγκάτση, ενώ την παράσταση έκλεψε η παρουσία του Πάμπλο Γκαρσία καταχειροκροτήθηκε έντονα.

Η Διοίκηση της ΕΠΣ Γρεβενών Τίμησε με τιμητικές πλακέτες τους δύο Γρεβενιώτες ποδοσφαιριστές Αλέξη Καραγιάννη και Νίκο Κουρέλλα.

Η κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Δαβίδ, ενώ τίμησαν με την παρουσία τους όλα τα Αθλητικά Σωματεία της Ένωσης, καθώς και εκπρόσωποι Ενώσεων άλλων νομών, υποστηρικτές του υποψηφίου προέδρου της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένου, οι πιτσιρικάδες με τον υπεύθυνο των Ακαδημιών της ΕΠΣ Γρεβενών Νικόλα Μήτσιο και οι καταξιωμένοι Διαιτητές του Συνδέσμου μας.

Επίσης τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Γρεβενών Ευ. Σημανδράκος, ο Δήμαρχος Δεσκάτης Δ. Καραστέργιος, ο Περ. Σύμβουλος και μόνιμος χορηγός Παναγιώτης και Γιάννης Γιάτσιος και ο διακεκριμένος νομικός Ανδρέας Πάτσης.

Τυχερό Σωματείο που έτυχε το φλουρί, ήταν του Ταξιάρχη, ομάδα της Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Γρεβενών.

vatolakkiotis.blogspot.com 

Πλούσιο φωτορεπορτάζ ΕΔΩ












Σχόλια