Ανακοίνωση από την Δόξα Προσκυνητών


Με αφορμή τα επεισόδια που έγιναν  μετά το παιχνίδι με τον Εορδαϊκό, η Δόξα Προσκυνητών έβγαλε  ανακοίνωση.



"Σε όλη την ιστορική διαδρομή του συλλόγου έχουμε δείξει ότι πάνω από όλα είναι η άμιλλα για τον αντίπαλο, το ευ αγωνίζεσθε αλλά και το καλό του ποδοσφαίρου σε όλα τα επίπεδα. Είτε εμπίπτει στον αγωνιστικό χώρο είτε αυτό έχει να κάνει στο κοινωνικό έργο του σωματείου μας. 

Πόσο μάλιστα όταν την σεζόν αυτή έχουμε την χαρά να είμαστε μέλη του πρώτου ομίλου της Γ’ εθνικής όπου είναι μια ιστορική στιγμή για κάθε άνθρωπό που απαρτίζει την Δόξα Προσκυνητών αλλά πάνω από όλα για τους ίδιους μας τους χωριανούς. Μετά λύπη μας αυτό δεν συμβαίνει και από τις άλλες πλευρές και μάλιστα μας κάνουν να αναρωτηθούμε αν πηγαίνουν πίσω αντί για μπροστά όσον αφορά στη νοοτροπία μας.

Στο παιχνίδι με τον Εορδαϊκό με μεγάλη έκπληξη δεχτήκαμε στο τέλος του αγώνα επίθεση από τους ανθρώπους του συλλόγου της Πτολεμαΐδας με αποτέλεσμα να χτυπήσουν τον Γενικό αρχηγό κ. Τρίχα ενώ ήθελαν να προπηλακίσουν και ποδοσφαιριστές μας. Τον λόγο ακόμα τον ψάχνουμε. Μάλλον δεν θα τους άρεσε ότι παρά το γεγονός ότι αγωνιζόμασταν με 9 ποδοσφαιριστές το πάθος μας για το αποτέλεσμα ήταν πολύ μεγαλύτερο από αυτούς.  

Για τη Δόξα Προσκυνητών όταν υπάρχει φιλοξενούμενη ομάδα αυτόματα σημαίνει σεβασμός και τήρηση των κανόνων ασφαλείας, δεν αφήνουμε τους φίλαθλους να κάνουν βόλτες στο τέλος του αγώνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.. Είναι δικαίωμα κάθε σωματείου να έχει τις απαραίτητες, όπως απαιτείται, ανέσεις χωρίς να φοβάται. Αυτό κάναμε και αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε". 

Δελτίο τύπου 
Δόξα Προσκυνητών 

Σχόλια