Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

Με το "τρυφύλλι" στο στήθος θα αγωνιστεί ο κοζανίτης πυγμάχος Πολυνείκης Καλαμάρας στο Διεθνές Τουρνουά Stranja στην Σόφια της Βουλγαρίας

Με τα χρώματα του Παναθηναϊκού ο κοζανίτης πυγμάχος Πολυνείκης Καλαμάρας θα αγωνιστεί στο Διεθνές Τουρνουά Stranja στην Σόφια της Βουλγαρίας στις 20 Φεβρουαρίου με την υπόλοιπη εθνική ομάδα.


Τι δήλωσε στο προφίλ  του σε σελίδα  κοινωνικής δικτύωσης: 

"Το Stranja 2017 που γίνονται στην Σοφία της Βουλγαρίας είναι το πρώτο τουρνουά που παίρνω μέρος σαν αθλητής της εθνικής ομάδος και ταυτόχρονα αθλητής του Παναθηναϊκόυ.

Εύχομαι το καινούργιο ξεκίνημα που κάνω στην αθλητική μου καριέρα να είναι απόλυτα επιτυχημένο για το μεγαλείο της Ελληνικής πυγμαχίας αλλά και του Παναθηναϊκού .

Ευχαριστώ πολύ τον καινούργιο προπονητή και δάσκαλο μου Αιδινιώτη Γιάννη και τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού κ.Δημητρη Μπαλτακο .

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Ε.Ο.Π Γαζη Κωνσταντίνο και τον γραμματέα της Ε.Ο.Π Τρικαλιωτη Περικλή για την μεγάλη στήριξη τους στην αθλητική μου προσπάθεια."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.