Β’ ΕΠΣ Κοζάνης: Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας – Δράσις Τσοτυλίου 1-1 | φωτο - βίντεο

Μοιράστηκαν γκολ , βαθμούς και εντυπώσεις  Μ. Αλεξ. Άρδασσας και Δράση Τσοτυλίου.
Ισόπαλο 1-1 έληξε ο αγώνας ανάμεσα στον Μ. Αλέξανδρο Άρδασσα ε και την Δράση Τσοτυλίου. Ήταν ένα  κάλο παιχνίδι με ευκαιρίες , δύο γκολ αλλά και ένταση λίγο πριν το τέλος.

 Η ομάδα της Άρδασσας εμφανίστηκε βελτιωμένη  σε σχέση με τον προηγούμενο με τα Κομνηνά και δημιούργησε ευκαιρίες.



Από την άλλη η ομάδα της Δράσης  Τσοτυλίου μπορούσε να σημειώσει και αλλά γκολ και να καθαρίσει τον αγώνα αλλά ήταν άστοχη στην τελική της προσπάθεια .

Φάσεις και γκολ:
Πρώτη καλή φάση είχαμε στο 11΄οπου γίνετε και το 0-1 για το Τσοτύλι όταν σε φάουλ του Λαζαρίδη η μπάλα πήγε μέσα στην περιοχή εκεί έπιασε την δυνατή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι ο Ζιμπιλίδης και άνοιξε το σκορ για το Τσοτύλι.
29΄ Δυνατό σουτ του Λαζαρίδη για το Τσοτύλι πέρασε  στην εξωτερική μεριά τον διχτυών.
34΄ Η σειρά της Άρδασσας να απειλήσει, όταν το σουτ του Τσελαλίδη μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ

40΄ Κόρνερ του Λαζαρίδη για το Τσοτύλι μέσα στην περιοχή εκεί παίρνει την κεφαλιά ο Αραβόπουλος στα χέρια του τερματοφύλακα
56΄ Ευκαιρία για το Τσοτύλι όταν ο Ζυγούρας έκανε την παράλληλη σέντρα μέσα στην περιοχή εκεί βρέθηκαν δυο παίκτες ,  ο Λαζαρίδης και ο Ζενουλάρι Αρ που από κοντά δεν πρόλαβαν να πλασάρουν.

65΄ Ωραίο σουτ του Κούκα της Άρδασσας μόλις άουτ
Ένα λεπτό αργότερα το Τσοτύλι χάνει ευκαιρία με τον Λαζαρίδη που έκανε το δυνατό σουτ αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας με το ένα χέρι σε κόρνερ.
81΄ Δυνατό σουτ του Κούκα της Άρδασσας  λίγο άουτ.

Στο 85΄ έχουμε μια μικροένταση από τους ανθρώπους του Τσοτυλίου για ένα φάουλ που σφύριξε ο διαιτητής που όπως υποστηρίζουν το σφύριξε ανάποδα.
Την εκτέλεση την ανέλαβε ο Κακουλίδης  της Άρδασσας η μπάλα πήγε μέσα στην περιοχή εκεί βρέθηκε ο Χότζα που με γυριστή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 .

Μετά την επίτευξη του γκολ της ισοφάρισης είχαμε την αποβολή του προπονητή του Τσοτυλίου για διαμαρτυρία.
89΄ Η Άρδασσα χάνει νέα ευκαιρία με τον Ζήσιο που έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

 Μετά το τέλος του αγώνα είχαμε τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Τσοτυλίου προς τον διαιτητή.

Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας (Μιχαηλίδης):  Βαρβαρούσης, Κούκας, Μωυσιάδης, Τσολακίδης (79΄ Ντάβες), Κακουλίδης, Χότζα, Μεντεσίδης, Τσελαλίδης, Ξανθόπουλος (22’  λ.τρ. Παπάζογλου), Ζησίος, Ποιμενίδης.

Δράσις  Τσοτυλίου (Καλύβας): Αποστολίδης, Θεοδωρόπουλος, Μήττας, Περσίδης, Ζυγούρας, Λαζαρίδης, Αραβόπουλος, Παπαϊωάννου (60΄ Μπέλτσιος), Ζενουλάρι Κρ, Ζιμπιλίδης (23΄λ.τρ. Σαμψωνίδης), Ζενουλάρι Αρ ( 79΄ Χαχανί).


Διαιτητής: Τσιμεντερίδης
Βοηθοί: Βογδόπουλος,  Παπαδόπουλος Θ.

ρεπορτάζ: Βασίλης Πουλασικίδης 






Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.