Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: ΠΑΟΚ Κοίλων – Τιτάν Σερβίων 1-2 - Επεισοδιακή ανατροπή για τον Τιτάνα - Θύμισε ρινγκ το Λιάππειο | φωτο - βίντεο

Φωτογραφία του χρήστη Ματιές στα σπορ.
Τρία γκολ (1-2 για τα Σέρβια ) δύο δοκάρια για τα Σέρβια  ένταση δύο κόκκινες (από μία για κάθε ομάδα) ξύλο εντός και  εκτός γηπέδου συνθέτουν το πάζλ του παιχνιδιού.


Ενός παιχνιδιού αδιάφορο βαθμολογικά για τις δύο ομάδες που ενώ στο πρώτο μέρος κύλησε ήρεμα στο δεύτερο πήρε φωτιά στην κυριολεξία με τον διαιτητή να συμβάλει και αυτός με τις αποφάσεις του (κυρίως πειθαρχικές ) σε ότι ακολούθησε:  


Οι αποφάσεις  του Β' μέρους που άναψαν τα αίματα :
1) Δεύτερη κίτρινη στον Τιούλη για παρεμπόδιση στον τερματοφύλακα. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκαν για πολύ αυστηρή αποβολή (πρώτη διακοπή του παιχνιδιού).
2) Σκληρό μαρκάρισμα  του Μυλωνά σε παίκτη των Σερβίων ο κ.  Σουλίδης  δείχνει κίτρινη ... φωνές από τον Τιτάνα για κόκκινη (δεύτερη διακοπή του παιχνιδιού)
3) Χτύπημα - σπρώξιμο του Λάμπρου  που αντέδρασε  στον  Μυλωνά ....ο κ. Σουλίδης δείχνει κίτρινη, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ φωνάζουν για κόκκινη, (τρίτη διακοπή κι  αρχίζουν να πέφτουν κάποιες ψιλές εντός αγωνιστικού χώρου και να την πληρώνει ο Γκουτζομήτρος , αλλά να πέφτουν και  κάποιες χοντρές στις κερκίδες. Ευτυχώς με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων  κι από τις δύο ομάδες αποφεύχθηκαν τα χειρότερα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου).  Μέσα σ’  αυτόν το γενικό χαμό ο κ.  Σουλίδης σφυρίζει τη λήξη του παιχνιδιού με τις δύο ομάδες να έχουν παράπονα για τις αποφάσεις του, αλλά να δίνουν τα χέρια μεταξύ τους και να αποχωρούν ήρεμα.

Στα καθαρά ποδοσφαιρικά ο ΠΑΟΚ Κοίλων προηγήθηκε στο σκορ 1-0 με τον Αθανασιάδη για να ισοφαρίσει ο Τιτάν λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου με τον Χαρισίου. Ο Τιτάν λίγο έλειψε να γυρίσει το ματς και να  προηγηθεί στο σκορ, από το ημίχρονο  αλλά το φάουλ - σουτ του Κοντοδήμου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο ο Τιτάν πέτυχε την ολική ανατροπή με τον Κοντοδήμου 1-2,   αφού πρώτα είχε δεύτερο δοκάρι με τον Καψαλιάρη.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 13' φάουλ με τον Αροσβίλι , στο δεύτερο δοκάρι , ο Τιούλης από κοντά χάνει την ευκαιρία να σκοράρει.
Στο 21' φάουλ Κοντοδήμου, η μπάλα θα σκάσει στην περιοχή και θα περάσει λίγο έξω.
Στο 31' κόρνερ Κοντοδήμου  κεφαλιά Χαρισίου διώχνει ο Αθανασιάδης σωτήρια.
Στο 35' ο Ευθυμιάδης ωραία στον Αθανασιάδη που με ψύχραιμο πλασέ θα γράψει το 1-0.
Στο 37' Κόνι κάθετη στον Ευθυμιάδη,  τετ α τετ , σουτάρει για να μπλοκάρει ο Γκόγκος.
Στο 44' κόρνερ Κοντοδήμου , κεφαλιά Χαρισίου 1-1.
Στο 45' φάουλ Κοντοδήμου η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 50' κόρνερ Αροσβίλι, κεφαλιά Αθανασιάδη, άουτ.
Στο 60’ δεύτερη κίτρινη στο Τιούλη.
Στο 76' σέντρα Μπόνιου κεφαλιά Αθανασιάδη, άουτ.
Στο 80' τα Σέρβια ζητάνε πέναλτι.
Στο 82' συνδυασμός Καψαλιάρη, Σαλτσίδη, Κοντοδήμου, με τον τελευταίο να πλασάρει ψύχραιμα και να κάνει το 1-2.

 Φωτογραφία του χρήστη Ματιές στα σπορ.
ΠΑΟΚ Κοίλων (Γκουρτσούλης): Νατσιόπουλος, Αθανασιάδης, Κόνι (86 Μπακαλίδης),  Μυλωνάς, Τσατσόπουλος, Τιούλης,  Καραγιώργος, Αροσβίλι (75’ Καστάμης), Ευθυμιάδης (90’ Αλμασίδης), Μπόνιος, Τζούτζας.

Φωτογραφία του χρήστη Ματιές στα σπορ.
Τιτάν Σερβίων (Παρασκευάς): Γκόγκος, Δημητριάδης, Μέτκο (70’ Καψαλιάρης), Χαρίσιος, Βητόπουλος, Σαλτσίδης, Μπάρα, Λάμπρος, Χρυσοστομίδης, Κακαλές (89’ Γκουτζομήτρος), Κοντοδήμος.

Φωτογραφία του χρήστη Ματιές στα σπορ. 
Διαιτητής: Σουλίδης Δ.

Βοηθοί: Εμμανουήλ Β., Μιχαηλίδης



Σχόλια