Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: ΑΕΠ Καραγιαννίων – Μέγας Αλέξανδρος Χαραυγής 2-1 | φωτο - βίντεο

Φωτογραφία του χρήστη Ματιές στα σπορ.
Αγχωτική νίκη  2-1 με ανατροπή πήρε η ΑΕΠ κόντρα στην πολύ επικίνδυνη ομάδα της Χαραυγής.
Το παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος της ΑΕΠ που είχε   την κυκλοφορία και τον έλεγχο του αγώνα αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει ουσιαστικά την πολύ καλά οργανωμένη ομάδα της Χαραυγής.

Οι φιλοξενούμενοι αντίθετα κατάφεραν σε μία αντεπίθεση τους να προηγηθούν στο ημίχρονο 0-1 με τον Δήμτσιο και να αγχώσουν ακόμα πιο πολύ τους γηπεδούχους .
Στο Β μέρος η ΑΕΠ συνέχισε  να  πιέζει για την ισοφάριση  έκλεισε στα καρέ της  την Χαραυγή πετυχαίνοντας την ανατροπή με δύο γκολ  του Κεΐσογλου και του Παπαγαθονίκου.



Στο 86' λίγο έλειψε  η Χαραυγή να παγώσει εκ νέου  το γήπεδο με την μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Ρούση που σούταρε από κοντά  λίγο έξω .

Το φιλμ του αγώνα
Στο 10'  παράλληλη σέντρα Κουτσομήτρου από κοντά ο Παπαγαθονίκου αδύναμο πλασέ , μπλοκάρει ο Ζηνόβιος.
Στο 23' κόρνερ με τον Σαββούδη , κεφαλιά Παπαδόπουλου , διώχνει ο Ζηνόβιος.
Στο 32' στην αντεπίθεση η Χαραυγή με τον Κουτρώτσιο, θα σουτάρει θα αποκρούσει ο Βίδρας με τα πόδια , η μπάλα θα φτάσει στον Δήμτσιο που με νέο πλασέ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
Στο 40' φάουλ Συμεωνίδη , διώχνει ο Ζηνόβιος.
Στο 42' διαδοχικά σουτ Παπαδόπουλου, Σαββούδη δε βρίσκουν στόχο.
Στο 59' σουτ Κεΐσογλου λίγο έξω
Στο 66: φάουλ Συμεωνίδη μέσα στην περιοχή , ο Παπαγαθονίκου στον Σαββούδη που θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα αλλά θα σημειωθεί οφσάιντ από τον επόπτη.
Στο 68' Κουτσομήτρος σέντρα , κεφαλιά Κεΐσογλου από κοντά 1-1
Στο 69' σέντρα Κουτσομήτρου , ανάποδο σουτ Κεΐσογλου ,άουτ
Στο 76' ατομική ενέργεια Παπαγαθονίκου θα μπει στην περιοχή και με ψύχραιμο σουτ θα γυρίσει το ματς 2-1
 Στο 85'  μεγάλη ευκαιρία για την Χαραυγή με τον Ρούση από κοντά να πιάνει το σουτ , αλλά  η  μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω από το κάθετο δοκάρι.
 Φωτογραφία του χρήστη Ματιές στα σπορ.

ΑΕΠ Καραγιαννίων  (Σαμαράς Γ):  Βίδρας, Πασχαλίδης, Ακριτίδης, Συμεωνίδης, Παπαδόπουλος(51' Λιάμης), Σαββούδης, Τσαγκαλίδης(51' Κεΐσογλου), Παπαγαθονίκου, Δημητριάδης, Ίττης(80’ Ντούκα), Κουτσομήτρος

Φωτογραφία του χρήστη Ματιές στα σπορ.
Μέγας Αλέξανδρος Χαραυγής (Τσέπουρας Γ):  Ζηνόβιος, Κουμπούρας , Σαββίδης, Σαριόγλου, Θωμαΐδης (37’ Βογιατζής), Ναθαναηλίδης, Cekani (82'  Ρούσης), Δήμτσιος, Κουτρώτσιος, Γκόγκος, Θεοδωρίδης (80’ Χατζής).

Φωτογραφία του χρήστη Ματιές στα σπορ.
Διαιτητής: Κουτσώνας

Βοηθοί: Τζιαμπάσης, Τζιουβάρας



Σχόλια