Β' ΕΠΣ Κοζάνης: Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοΐου - Ηρακλής Πτολεμαΐδας 2-1

Πάτησε κορυφή η Ακαδημία ποδοσφαίρου Βοΐου  
Μπροστά σε πάρα πολύ κόσμο στη ΝΕΑΠΟΛΗ η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΟΪΟΥ παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο κατάφερε και πήρε μια πάρα πολύ μεγάλη νίκη απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα όπως ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ με σκόρ 2-1 φτάνοντας έτσι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα κάνοντας ενα ακόμη βήμα για την άνοδο.
Αξίζει να σημειωθεί πως αν οι παίχτες της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΒΟΪΟΥ είχαν λίγο πιο καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια , και αν δεν είχαν την ατυχία να πέσουν πάνω σε έναν καταπληκτικό τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας το σκόρ θα μπορούσε να είχε πάρει διαστάσεις θριάμβου!!!

Το φιλμ του αγώνα 
2΄ Ωραίο δυνατό σού του Καραγιάννη από αριστερά για την Α.Π.Β. η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ηρακλή.
35΄ Η Α.Π.Β. σκοράρει με κεφαλιά με τον Τολιόπουλο αλλά το γκόλ ακυρώνεται ως οφσάιτ.
41΄ Δυνατό φάουλ του Καραγιάννη έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα θα περάσει λίγο πάνω από το Γ της εστίας του Ηρακλή.
43΄ Κοντινή κεφαλία μέσα από την μικρή περιοχή με τον Τουλιόπουλο θα δίωξουν οι αμυντικοί του Ηρακλή πάνω στη γραμμή.
48΄ Απ'ευθείας φάουλ του Στεργίοπουλου Δάνη θα δίωξει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Ηρακλή Μπίντσης.
50΄ Ωραία σέντρα του Καραγιάννη στον Ηλία το πλασέ του τελευταίου θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Ηρακλή.
52΄ Μόνος του και πάλι ο Τολιόπουλος μέσα στην μικρή περιοχή του Ηρακλή θα πλασάρει αυτην την φορά αλλά θα δίωξει και πάλι πάνω στη γραμμή ο τερματοφύλακας του Ηρακλή.
55΄ Φοβερή ατομική προσπάθεια του Στεργιόπουλου Δάνη από δεξιά περασε όποιον βρήκε μπροστά του την κατάλληλη στιγμή πλάσαρε και με την βοήθεια των αμυντικών η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΟΪΟΥ ανοίγει το σκόρ κάνοντας έτσι το 1-0.
68΄ Νέο δοκάρι και πάλι για την Α.Π.Β. αυτή τη φορά με τον Στεργιόπουλο Σάκη ύστερα από ωραία ατομική προσπάθεια.
71΄ Μοναδική ευκαιρία για τον Ηρακλή να φέρει το ματς στα ίσια όταν ο Λούσιος έφυγε μόνος του υστερα από ωραία κάθετη μπαλιά , αλλά την τελευταία στιγμή έσωσε την Α.Π.Β. ο τερματοφύλακάς της Τσότσος διώχνοντας με τα πόδια (αυτή ήταν και η μοναδική στιγμή που απειλήθηκε η εστία της Α.Π.Β.)
75΄ Κλασική ευκαιρία και πάλι για το ΒΟΪΟ όταν ο Παπουτσίδης μόνος και από καλή θέση μεσα στην περιοχή πλάσαρε αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του Μπίντση.
82΄ Η Α.Π.Β. διπλασιάζει τα τέρματα της με τον Ηλία ύστερα από ωραίο πλασέ από το ύψος πέναλτι και κάνει το 2-0.
93΄ Ο Ηρακλή μειώνει το σκόρ σε 2-1 ύστερα από αδράνεια των παιχτών της Α.Π.Β.

Πολύ καλή η διατησία των κυρίων
Κουτσώνα - Λαμπριανίδη - Μπαλιάκα

Οι συνθέσει :
Α.Π.Β. (Δημητρίου) Τσότσος , Στεργιόπουλος Δ. , Στεργιόπουλος Σ. (90΄ Μιχαηλίδης), Τουλιόπουλος , Αλεξίου , Ελευθεριάδης , Καραγιάννης (83΄ Μαυρίδης) , Πατούρι , Φασούλας (87΄ Τζακόπουλος) , Παπουτσίδης , Ηλίας

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ (Καραγκιολίδης) Μπίντσης , Ρωσσίδης Μ , Σαββάκης , Τσουμήτας , Ρωσσίδης Α. , Λούσιος , Κριτσάνης , Νταβές , Μιχαηλίδης (69΄ Κουμαράκης) , Ελευθεριάδης (65΄ Τζουβάρας) , Πολυχρονίδης(72΄ Μωυσιάδης)

Σχόλια