Β' ΕΠΣ Κοζάνης: "Δράσις" Τσοτυλίου - Ηρακλής Πτολεμαΐδας 3-2


Δεν Ρίχνει "Ποτέ" Λευκή Πετσέτα η Δράση

Σπουδαία Νίκη Ψυχολογίας πέτυχε η ομάδα μας μετά από σερί στραβοπατημάτων καθώς επιβλήθηκε του πρωτοπόρου της Βαθμολογίας Ηρακλή.

Στο 30' μετά από τετ α τετ της ομάδας του Ηρακλή ο Περσίδης πρόλαβε και απομάκρυνε την μπάλα πάνω στη γραμμή. Στο 35' Πέναλτι για την ομάδα του Ηρακλή με την μπάλα να σταματά στη κάθετη δοκό της εστίας του Αποστολίδη.

Στο 45' Πέναλτι για την ομάδα της Δράσις μετά από την σέντρα του Σαμψωνίδη η μπάλα βρήκε στο χέρι του αμυντικού με τον Λαζαρίδη να ευστοχεί και να ανοίγει το σκορ.

Στο 50' η ομάδα του Ηρακλή έφερε το παιχνίδι στα ίσα και ενώ δεν πρόλαβε να ισοφαρίσει, η ομάδα μας ξανά πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Αραβόπουλο σε πλεονεκτική θέση να γράφει το 2-1.

Λίγα λεπτά μετά στο 74' μετά από έξοχη πάσα του Παπανώτα ο Αραβόπουλος σε θέση τετ α τετ πέρασε και τον τερματοφύλακα και διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και έκανε το 3-1.

Σκόρερ: (1) Λαζαρίδης, (2) Αραβόπουλος.

 Δράση Τσοτυλίου  (Καλύβας) Αποστολίδης, Zennulari K. , Σαμαράς, Περσίδης, Θεοδωρόπουλος, Ζυγούρας, Λαζαρίδης, Σαμψωνίδης, Παπαιωάννου, Αραβόπουλος, Παπανώτας.
-Αγωνίστηκαν ως Αλλαγές: Ζιμπιλίδης, Χαραλαμπίδης, Zennulari Ar. .


Δράση Τσοτυλίου

Σχόλια